Fotókkal

2022.02.20. 16:44

Tavaszidézésre csalogattak a CSAK Design kézművesei

Szorgosan horgoltak, illattal meséltek és teával gyógyítottak.

Fotó: Czinege Melinda

Egész napos vásárral fogadta vasárnap az érdeklődőket a CSAK Design a Nagyerdei Víztorony kiállítóterében, a H2O Galériában. A rendezvényen tucatnyi saját márkás terméket árusító kézműves alkotó tette közzé portékáját. Színes kendők, sópárnák, festmények, tűzzománc ékszerek, állatfigurás szappanok, virágos ajtódíszek és mindenféle minőségi alapanyagból, szívből készített dekorációs tárgy vagy finomság fellelhető volt a vásárban.

Fotó: Czinege Melinda

A Csudaságok standjánál éppen szorgosan készültek az állatmintás kosarak, ceruzatartók, dekordobozok, alkotójuk éppen horgolta csudaságait. Újrahasznosított pólófonalat használ a kedves, mosolygós dísztárgyak készítéséhez, mivel ebből az anyagból nagy az elérhető színválaszték.

Fotó: Czinege Melinda

– Száz százalékban természetes alapanyagokból és repceviaszból készítem az illatgyertyákat, mindenféle állati eredettől mentes eljárással, visszaváltható üvegben tárolva. Magam is az illatok nagy rajongója vagyok, minden gondosan kikevert aromához egy személyes élményem kötődik, így minden gyertya egy üvegbe zárt történetet rejt – mesélte Gyüre Kitti, a Tusi Candle készítője.

Fotó: Czinege Melinda

A  BlackBunny csokoládé manufaktúra asztalához csilis füge, csokinyalóka és áfonyás drazsé csalogatott. A Vajákos Asszony Koleszterin bombázó vagy épp Férfi erő gyógyteái mellett találtunk keveréket cukorbajra és még pánik ellen is.  

Fotó: Czinege Melinda

Az asztalok mellett Kostyál Viktor rajzolt karikatúrát azoknak, akik szerettek volna egy mosolyfakasztó tükörképet saját magukról.

 

HL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában