Tündérszépek 2022

2022.02.21. 15:02

Mindig kisminkelve vagy csakis természetesen? Hajdú-bihari csajok, szavazzatok!

Sminkelési szokásaitokra kérdezünk rá lentebb, döntsd el, melyik válaszlehetőség áll a legközelebb hozzád!

Forrás: Shutterstock

Szívesen beszállnál egy szuper kalandba? Tapasztalatot gyűjtenél a kifutók világából? Esetleg modell- vagy médiakarriert dédelgetsz, de szükséged lenne a legelső lépcsőfokra? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, Tündérszépek 2022 nevű szépségversenyünket pont neked találták ki. Amennyiben 18-29 év közötti lány vagy, és szívesen megmérettetnéd magad rajta, ne habozz, jelentkezz, az előzsűrizés folyamatos!

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sikeres szereplés alapja a meggyőző képsorozat, melyen kiemelheted a legjobb oldalad; ez lehet saját válogatás, de fotósunkkal is elkészíthetjük neked, ha ezt kéred tőlünk. Így vagy úgy, a képeken ragyoghatsz vadító sminkben, vagy hagyhatod, hogy inkább a természetes szépséged domináljon, a döntés csakis rajtad áll!

Ehhez kapcsolódva most arról kérdezzük a hajdú-bihari lányokat, ők általában melyik verzió mellett teszik le a voksukat, legyen szó akár a kamera előtti pózolásról, akár a szürke hétköznapokról.

A sarki kisboltba sem indulsz el alapozó nélkül? A teljes természetesség híve vagy? Esetleg alkalomfüggő, mikor hogyan döntesz? Szavazz, melyik válasz igaz rád a leginkább!

Sminkkel vagy anélkül?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában