Ajándékkal térhettek haza

2022.02.21. 08:38

A FeHoVán jártak a kishorgászok

Dobásmódokat és horogkötést is gyakorolhattak a fiatalok.

HBN

Nagyhegyesi és hajdúnánási gyerekek kaptak lehetőséget, hogy részt vegyenek a FeHoVa országos kiállításon – tájékoztatott hivatalos oldalán a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége. A megyei szövetség sikeresen pályázott a Magyar Országos Horgász Szövetség felhívására, amelynek eredményeként elnyerték a gyerekek a részvételt. A kiállításon minden gyerek kapott egy pontgyűjtő kártyát, amibe a teljesített feladatokért egy-egy matricában részesültek a különböző állomásokon. 

 

Az első állomáson a gyerekek halfelismerős feladatokat kaptak. A második volt egy 22 ezer literes óriásakvárium, ahol megismerkedtek a magyar halfaunával, és összeírták, hogy milyen halfajokat látnak az akváriumban. A harmadik állomáson a Casting pályára emlékeztető dobásokat, valamint horogkötést gyakorolhattak. Végül különféle vízi állatokat kellett felismerniük, és a velük kapcsolatosan kérdésekre kellett választ adniuk. 

 

Miután minden állomást sikeresen teljesítettek, a gyerekek átvették a meglepetés ajándékcsomagot, ami számukra hasznos felszereléseket tartalmazott. 

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában