Hatalmas igen

2022.01.27. 20:30

Megható lánykérés a koripályán

Az újdonsült jegyespár elmondhatja: a jég hátán is megél a szerelmük!

Forrás: Antalóczy Kristóf-archív

Megvan az év első egyik legmeghatóbb lánykérése Debrecenben, Antalóczy Kristóf szerelme, dr. Feldmann Fanni kezét a nagyerdei korcsolyapályán kérte meg. A tökéletes pillanathoz a koripálya dolgozói is nagyban hozzájárultak, ugyanis nekik köszönhetően, a szerelmesek dala: Lady Gaga és Bradley Cooper közös szerzeménye, a Shallow című zene szólt, amikor a huszonhat éves fiatalember feltette a bűvös kérdést. Mint megtudtuk, a fiatalok három éve alkotnak egy párt, és azért a korcsolya pályára esett a választás, mert az első randevújuk utolsó helyszíne ez volt.

 

– Napra pontosan három éve ismerkedtünk meg egy online társkereső oldalon, így nem volt kérdés számomra, hol fogom megkérni Fanni kezét. Nem kell ezen mit szépíteni, mindketten jobbra húztuk egymást – kacagott fel a forgácsolóként dolgozó fiatal. – Az első randink igazán eseménydúsra sikeredett, először sétáltunk egyet a Kossuth téren, kávéztunk, utána óriási kockázatot vállalva részt vettünk egy szabadulószobás játékban. Mindezek után levezetésként koriztunk egyet, és már itt tudtam: egy igazán különleges lány! – fogalmazott.

Az újdonsült jegyespár körülbelül egy éve élnek együtt Józsán, közös cicájuk társaságában, és a vőlegény szerint nagyon jó csapatot alkotnak. – Az utóbbi időben rendkívül jól kijövünk egymással, a járványidőszak megerősítette a kapcsolatunkat. Úgy érzem, ő az, akivel életem végéig együtt szeretnék lenni, ezért kértem meg, legyen a feleségem, és hála: igennel válaszolt! Nem akartam tovább várni, mert úgy gondolom, megérdemeljük mindketten, hogy boldogok legyünk – mondta. Hozzátette, október végén két hétig karanténban voltak, viszont egy vitára sem emlékszik. Ahogyan tudták, segítették, ápolták egymást, és szerinte ez a legfontosabb. 

 

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában