Mézeskalács Futás

2021.12.30. 09:32

Lemozogták a hajdúsámsoniak az ünnepi finomságokat

A Martinkatrail csapata ősszel hirdette meg először a futóversenyét.

Forrás: Martinkatrail

Akkor a településhez tartozó Martinkai-legelőn találkoztak a futók. A szervezők célja egyebek mellett, hogy népszerűsítsék a kimagasló szépségű természetvédelmi területet. 

 

Most az ünnepek után Mézeskalács Futásra invitálták a mozogni vágyókat. A jelentkezők több táv közül választhattak, volt gyerekfutam, kedvcsináló, kis- és nagykör is. Nagy érdeklődés mutatkozott, hiszen összesen 98-an jelentkeztek. Eredményt mindössze a gyerekfutamban hirdettek, korcsoportonként három-három fiú és lány vehetett át oklevelet. A kicsik szaloncukrot, Sportszeletet kaptak ajándékba, valamint minden távot teljesítő egyedi mézeskalács plakettet vihetett haza. A rendezők a befutókat meleg italokkal, zsíros és vajas kenyérrel várták energiapótlás gyanánt. Kapcsolódó programként pedig a Tündérkör Alapítvány az elesett gyermekeknek gyűjtött tartós és száraz élelmiszert, édességet és pénzadományt. 

 

Dandé Melinda 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában