Kvíz

2021.12.22. 20:15

Használjunk-e arctisztítót szemfestéklemosó helyett? 6+1 kérdés a szépségápolásról

Reméljük, tudunk olyasmit mutatni, amit még nem ismersz.

Forrás: Shutterstock

A napokban eldördült a startpisztoly, már lehet jelentkezni Tündérszépek nevű országos szépségversenyünk aktuális kiírására. 

Ha szívesen megmérettetnéd magad, itt az összes részletet megtalálod, de a legfontosabbakat azért röviden összegezzük. A verseny most is megyei szinten indul, aztán a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. Az első lépcsőfokra, a megyei körbe egyébként maximum 30 lány kerülhet, innen majd 4 szépség lép tovább regionális szintre.

A versenyre 18-29 év közötti hölgyek nevezését várjuk, akik értékes nyereményekkel és különleges élményekkel lehetnek gazdagabbak, úgyhogy mindenképpen megéri beszállni.

A Tündérszép-jelöltek bizonyára tudják, hogy egy-két hatékony trükköt érdemes időről időre bevetni a szépség megőrzéséért. A lenti kvíz játékos formában segíti kevésbé ismert tippekkel, tényekkel a jelentkezőket és azokat, akik egyszerűen csak néhány hasznos praktikát szeretnének beépíteni a mindennapjaikba. Öt plusz egy kérdés következik, próbáld őket jól megválaszolni!

1.
Mit kapunk, ha a lereszelt burgonyát tejföllel vegyítjük?
2.
Miért jó kozmetikum az uborka?
3.
Jó-e hajápolásra a kókuszolaj?
4.
Melyik a jobb megoldás?
5.
Szabad-e arctisztítót használni szemfestéklemosó helyett?
6.
Egészítsd ki a mondatot! A … hajú nőknek vannak a legvastagabb hajszálaik.

A kvíz elkészítéséhez ezeket a cikkeket használtuk fel: 1, 2, 3, 4.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában