Megkérdeztük

2021.06.09. 11:08

Idén autóval vagy repülőgéppel utazna szívesebben külföldre?

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Berobbant a nyár, a koronavírus-járvány is visszaszorulóban van, az oltásokat is sokan felvették, így szabad az út a nyaralások, utazások előtt. A lehetőségek tárháza ugyan még nem végtelen, hiszen nem minden országba lehet korlátozások nélkül utazni, de azt szabadon megválaszthatjuk, hogy milyen járművel indulunk el. Az általunk megkérdezett emberek elmondták, ők hogyan közelítenék meg az úti céljukat.

Sajtos Gergő

Sajtos Gergő

Az elmúlt években többször voltam a barátaimmal közösen kirándulni, és nagyon jó emlékeket őrzök. Épp ezért mondanám inkább az autót, hiszen óriási buli a haverokkal kocsival kiruccanni külföldre, csak ajánlani tudom.

Kodácsiné Koncz Erika

Kodácsiné Koncz Erika

Utaztam már autóval, illetve repülővel is külföldre, viszont idén azért részesítem előnyben az utóbbit, mert a gyermekünk két és fél éves, neki pedig megterhelő lenne egy hosszabb autóút, Horvátország pedig nincs közel.

Fehér Károlyné

Fehér Károlyné

Nagyon szeretek távolabbi városokba utazni, viszont csak vonattal. Sokan biztonságosnak tartják az autóval, repülőgéppel való közlekedést, én mégis úgy vélem, hogy vonattal a legveszélytelenebb.

Borsi László

Borsi László

Ugyanúgy szeretek autóval utazni, mint repülőgéppel, biztonságosnak tartom mindkét közlekedési eszközt. Barátokkal többnyire kocsival megyünk kirándulni, viszont távolabbi úti célokra repülővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában