koronavírus

2021.05.01. 18:56

Alkalmazkodás, kitartás és lelkierő – ebben hisz Örvendi Cintia

Örvendi Cintia beszélt arról is, hogy fontosnak tartja az oltakozást.

Fotó: Örvendi Cintia-archív

Örvendi Cintiát néhány éve már modellként és rendezvényszervezőként ismerhetik sokan Hajdú-Bihar megyében és Budapesten egyaránt, de olvasóink gyakran értesülhetnek a Napló hasábjain jótékonysági kezdeményezéseiről is, hiszen nehéz időszakban sem feledkezik meg a gyerekekről, segíti őket különböző felajánlásokkal.

Cintia nemrég új pályára lépett: műsorvezetőként is láthatjuk. A modellként ismertté vált szépség nemrég a Naplónak elmondta, sikeresen végezte el a TV2 Akadémiát, ahol Váczi Gergő volt a mentora. – A járvány miatt másfél évre tolódott el az egyévesnek indult képzés, melynek főleg a gyakorlati része volt nehezen megoldható – mondta el Cintia, majd megjegyezte: mivel ebben is, mint minden más területen az életében a maximumra törekszik, ezért továbbfejleszti magát egy beszédtechnika tanár segítségével.

– Találjuk meg a mindennapokban a saját motivációinkat, ez az egyik legfontosabb, ami túllendíthet minket ezen az időszakon! – fogalmazott.

A sikeres rendezvényszervező elmondta: nagyon bízik abban, hogy a nyáron már lehet újra rendezvényeket és esküvőket tartani, s mivel az elmúlt időszakban többnyire otthonról dolgozott, nemsokára igazán munkába lendülhet majd.

Örvendi Cintia beszélt arról is, hogy fontosnak tartja az oltakozást. – Nemrég estem át a fertőzésen, szerencsére csak enyhe tünetekkel, inkább az volt a bosszantó, hogy több munkámat, köztük forgatásokat és fotózást is le kellett mondanom, és a négy fal között kellett maradnom éppen akkor, amikor újra kinyitottak a teraszok – árulta el. Mint megtudtuk, egészségének megóvását a nehéz időszakban még fontosabbnak tartja, így rendszeresen hódol kedvenc sportjainak, az otthoni edzéseknek és a szabadtéri futásnak. – Amióta a szüleim is a fővárosba költöztek, gyakran együtt futunk. Példaértékűnek találom a 68 éves édesapám és a 61 éves édesanyám életmódját, aktivitását – büszkélkedett Cintia, végül elárulta: fiatalos édesany­jával közösen videósorozatot is tervez a közeljövőben.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában