Tapadhatnak az abroncsok!

2021.04.30. 18:18

Horváth Tokár Eszter és párja, Vasas Gergő motorral kívánják bejárni hazánkat

Ki így, ki úgy, de mindenki azon van, hogy végre elhagyhassa a megszokott környezetét, és kiszabadulhasson kicsit az elmúlt időszak fogságából.

Horváth Tokár Eszter és párja, Vasas Gergő nagyon szeretnek kirándulni, új környékeket megismerni, és átadni magukat a természetnek. Az utazás mellett a másik szenvedélyük a motorozás, így úgy gondolták, a legjobb, ha a két kedvelt szabadidős tevékenységüket összevonják. Úgy tervezik, idén a hazai kincseket keresik fel, de persze tervben van egy-egy külföldi út is, ha a vírus engedi.

Horváth Tokár Eszter és Vasas Gergő nagyon szeretnek kirándulni | Fotó: Horváth Tokár Eszter-archív

– A 2021-es év időjárás szempontjából nagyon jól indult, a februári hónapban voltak enyhe napok, amikor a motort is nyugodt szívvel beindíthattuk. Az­óta az időjárás megmutatta a morcosabb arcát is, de azért bízunk benne, hogy az elkövetkezendőkben végre tapadhatnak az abroncsok! Eddig egynapos kiruccanásokban gondolkodtunk, de lassan a nappali átlaghőmérséklet eléri a 15 Celsius-fokot, így bátrabban tervezünk többnapos kirándulásokat – fogalmazott lapunknak Horváth Tokár Eszter.

– Nagyon szeretnénk vadkempingezni, személy szerint még nem próbáltam, de a párom igen, így egyáltalán nem félek tőle. Motorral akarunk szinte mindenhova menni, ezért folyamatosan nézzük, melyek a hazai legjobb motoros túraútvonalak. A vízparti helyeket akarjuk először meglátogatni, ugyanis nyáron nem a legjobb választás, rengeteg a szúnyog, egyszerűen élvezhetetlen. Tervben van a Nógrádi-dombság, az Őrség és persze a Dunántúli-dombság és térsége. Számunkra nagyon fontos a biztonság, ezért mindig ügyelünk arra, hogy minden olyan kelléket magunkkal vigyünk, ami segítségünkre lehet. Nem szabad úgy elindulni, hogy nincs nálunk váltóruha, mindig tudja valaki az ismerőseink közül, hogy éppen merre járunk. Továbbá legyünk felkészültek, bármi is történjen – hangsúlyozta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában