Tündérszépek 2021

2021.02.05. 09:23

Reflektorfényben szépségversenyünk jelentkezői – ahogyan a fotós látja

A portfóliók elkészítéséért felelős kollégánk több lányban is látja a potenciális versenyzőt és a döntőst.

A Tündérszépek versenyre továbbra is lehetősége van jelentkezni minden olyan hölgynek, aki már 16 éves elmúlt, de még nincs 30 esztendős. A részvétel történhet saját képekkel, de azok számára, akik nem rendelkeznek megfelelő portfólióval, fotózás is igényelhető. Egy héttel ezelőtt szerkesztőségünk fotósa, Kiss Annamarie több lányt is lencsevégre kapott, akik csatlakoztak az eddig kialakult rendkívül erős mezőnyhöz. Most az újabb jelentkezők közül mutatunk be az olvasóinknak néhány szépséget, valamint a fotósunk tapasztalatait és véleményét is megosztjuk a lányokhoz fűződően.

Szabó Anett az elsők között érkezett a fotózás helyszínére, aki látszólag visszahúzódó, ugyanakkor rendkívül színes egyéniség. A 29 éves jelentkező úgy véli, az életben minden lehetőséget meg kell ragadni, és merni kell nagyot álmodni. Anett fiatal kora óta próbál mindent egyedül elérni, a mottója: mosolyogj és higgy magadban!

Fejérvári Szilvia még kiskorú, de a tanulmányai után könyvelőként szeretne elhelyezkedni. A 17 éves lány szabadidejében szeret utazni és filmőrültnek vallja magát. Azért jelentkezett a versenyre, mert szeretne magának bizonyítani és önbizalmat szerezni.

Fejérvári Szilvia | Fotó: Kiss Annamarie

Fotós szemszögből

– Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, olyan lányok érkeztek, akikkel könnyű volt dolgozni. Látszott, hogy sokaknak volt már tapasztalata, bár akadt olyan is, aki még sosem állt kamera előtt, mégis ügyesen pózolt és mozgott – mondta Kiss Annamarie fotós. – Több jelöltről is azt gondolom, hogy esélyes a továbbjutásra, főként Fejérvári Szilviáról. Nem feltétlenül modellalkat, de nagyon szép az arca és csinos. Attól függetlenül, hogy nehezen oldódott, olyan a kisugárzása, ami megállná a helyét egy országos versenyen – emelte ki. – Szabó Anett-tel egy kicsit nehezebb volt a közös munka. Ehhez az is hozzájárult, hogy két kamera előtt állt, emiatt nyilván jobban zavarban volt akár a fürdőruhás, akár az estélyi ruhás fotózásnál – mondta, majd hozzátette: a ruhákat tekintve minden lánynak sikerült kiválasztani a számára megfelelő és a személyiségéhez passzoló szettet.

HBN

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/szivatultetett-osztalytarsan-segitene-a-megnyert-penzbol-4969501/

https://haon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/nem-csak-gyonyoru-de-pecazni-is-szeret-szepsegversenyunk-ujabb-jeloltje-4956394/

Borítókép: Kiss Annamarie fotózás közben tanácsokkal látta el Szabó Anett-tet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában