divat

2019.12.24. 11:52

Újra megtartották a karácsonyi ronda pulcsis futást

Idén is elstartoltak a futni vágyók az ünnep szellemében.

Fotó: Csordás Petra magánarchívuma

Immáron másodjára rendezték meg a budapesti futás kistestvéreként aposztrofált karácsonyi ronda pulcsisok futóversenyét, melyet Keresztesi Péter, valamint a Spartan Kempo Debrecen csapata szervezett. A jótékony futáson körülbelül 450 fő vett részt, és közel 1200 játék gyűlt össze. Az ajándékok kézbesítését pedig a Debreceni Egyetem különleges mentőcsoportja koordinálja – tudtuk meg a rendezvényt támogató K-Fitnesstől.

Jótékony célért

Az időjárás kegyes volt a lelkes futókhoz, akik felkapták giccses karácsonyi pulcsijaikat vagy sapkáikat futócipőjük mellé, s nekivágtak a kocogásnak a Nagyerdei Stadion körüli futókörön. A táv 3 ezer méter volt, melyet futva vagy sétálva is megtehettek a segíteni vágyók.

A Karácsonyi Ronda Pulcsis Futás események és azok futóközössége jótékonysági szervezetek támogatására és segítésére jött létre azon túl, hogy szórakoztató sportolási lehetőséget nyújtson a résztvevőknek, ugyanis a dress code nem más, mint a már-már szállóigévé vált karácsonyi ronda pulcsi. – A férjemmel vettünk részt a futáson, amiről egy barátunktól értesültünk. Remekül éreztük magunkat, igazán jó volt a szervezés is. A gyermekeknek két táska plüsst vittünk, és ha jövőre is lesz ilyen rendezvény, mi biztosan ott leszünk – mondta el a Naplónak Csordás Petra, aki férjével együtt rénszarvasos pulcsiban vágott neki a futamnak.

Fotó: Csordás Petra magánarchívuma

LD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában