fotókkal

2019.11.05. 10:17

Dupla debreceni siker a Sauna Herbal Cup magyar fordulóján

Csak cívisvárosiak a magyar válogatottban.

Fotó: Facebook / Aufguss Masters Hungary

Három napig az Aquaticumra figyelt a hazai és nemzetközi szaunás közösség, rekord részvétellel zajlott a nemzetközi Sauna Herbal Cup hazai fordulója, melyre az egész országból és külföldről is érkeztek szaunarajongó vendégek Debrecenbe.

A nagyszabású rendezvényen a 18 versenyzőt négytagú nemzetközi zsűri bírálta. A verseny tétje sem volt kicsi: az első két helyezett szaunamester, valamint a nemzetközi döntő tavalyi győztese képviselheti Magyarországot a fináléban, mely november 21-24. között lesz Csehországban, az Aqualand Moraviaban.

A versenyzők két kategóriában: testápoló peeling kategóriában, és relax szaunaprogram kategóriában indultak. A profi mesterekből álló mezőny nagyon kiélezett versenyt hozott, amely a szó szoros értelmében is alaposan megizzasztotta a zsűrit. Az eredményhirdetés izgalmas pillanataiban a közönség tomboló vastapssal ünnepelt, mikor kiderült, két debreceni mester áll az élen: első helyen Végh Sándor, második helyen Orendi János végzett, mindketten az Aquaticum Spa szaunamesterei. Így ők képviselhetik hazánkat a cseh döntőben – Végh Tímeával közösen, aki a tavalyi herbál kupa nemzetközi döntőjének győzteseként az idein is automatikusan részt vehet.

 

A debreceni fiúk az egyes versenyszámokban is taroltak: a peeling kategóriát Orendi János nyerte, míg a relaxban Végh Sándor győzött, Orendi János a második helyen végzett. A közönségdíjak esetében is hasonló volt a siker: peeling kategóriában és összevont kategóriában Orendi Jánost, relax kategóriában Végh Sándort díjazta a közönség.

A döntő így óriási debreceni sikert hozott – az Aquaticum SPA három szaunamestere képviseli hazánkat az Aqualand Moraviában, a Sauna Herbal Cup döntőjében.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában