A helyszínről jelentjük

2023.05.25. 10:17

Exkluzív felvételekkel szolgált az elhunyt Tina Turner otthonáról egy debreceni származású taxisofőr

Balog János, a debreceni származású svájci taxisofőr exkluzív felvételeket továbbított a Haonnak, amiken jól kivehető, hogy a rock'n'roll királynője, Tina Turner halálhírét követően több tucatnyian jelentek meg az énekesnő otthona előtt. A rajongók mécsesekkel, virágokkal rótták le kegyeletüket.

Ahogy a debreceni származású svájci taxisofőr a Haonnak elárulta, rengeteg rajongó gyűlt össze az elhunyt Tina Turner otthona előtt

Forrás: AFP

Több tucatnyian gyülekeztek Tina Turner otthona előtt

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a rock'n'roll királynőjeként emlegetett Tina Turner hosszú betegség után Zürich közelében, Küsnachtban található otthonában halt meg. Balog Jánostól, a debreceni származású svájci taxisofőrtől megtudtuk, szerda kora este már több tucatnyian gyülekeztek Tina Turner villája előtt, hogy leróják kegyeletüket. A helyi sajtó munkatársai a helyszínről tudósítottak, valamint a közelben élőkkel készítettek interjút.

Tina Turner, gyász, Svájc, Debrecen, Haon
Rajongók és sajtósok Tina Turner svájci otthona előtt
Forrás: Balog János-archív

Balog János nyolc éve dolgozik taxisként Svájcban, és mindössze fél éve tudja, hol töltötte mindennapjait Tina Turner. – Sok embert megismertem itt, és ahogyan a legtöbb taxis, jómagam is szóba elegyedtem az utasokkal. Ahogyan Tina Turner is rajongott a Zürichi-tó környékéért, úgy Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel is itt telepedett le – fogalmazott a Haon érdeklődésére. Kiemelte, Tina Turner rajongói nem egyszer környékezték meg az énekesnő otthonát, sátrat vertek a villa előtt azt várva, hátha megpillanthatják a legendát. Az ilyen esetekben a hatóság felszólította a rajongókat, hogy hagyják el a környéket, ők pedig rendbontás nélkül távoztak a helyszínről.

Tina Turner, gyász, Svájc, Debrecen, Haon
Forrás: Balog János-archív

– Tina Turner nagyon közvetlen volt az emberekkel, sokszor látták őt a közeli boltban vásárolni, nem zavarta, ha megszólítják, sőt, közös fotókat is készíthettek a legendás énekesnővel – emelte ki a taxisofőr. 

NE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában