Gólyahír

2023.03.17. 09:31

Felrobbantotta az internetet a bejelentés: Bódi Sylvi sem hagyta szó nélkül

A debreceni modell mellett nagyon sokan gratuláltak a bejegyzésben.

Bódi Sylvi

Forrás: MW-Archív

Hosszú Katinka csütörtök este hivatalos Instagram-oldalán egy rövid videóban jelentette be, hogy férjével, Gelencsér Mátéval, akinek nevét a modell szakmából ismerhetjük, hamarosan megszületik első közös gyermekük. A kisfilmben már jól látható a háromszoros olimpiai bajnok pocakja, amit hozzá méltón egy fürdődresszben mutatott meg. A videóban Hosszú Katinka úszótársai, köztük Jakabos Zsuzsanna és Milák Kristóf is egy-egy angol szóval jellemzték az Iron Lady-t, mint a legjobb, inspiráló, vagy legendás. A kisfilm végén az úszómedence szélén megjelenő Katinka csak ennyit mond a pocakját simogatva: anya.

Debrecen Hosszú Katinka Bódi Sylvi haon
Nagyon sokan gratuláltak
Forrás: Hosszú Katinka/Instagram

Olyan sztárok és ismert emberek gratuláltak a világklasszisnak, mint Illés Fanni, Tóth Gabi, Mádai Vivien vagy épp Rubint Réka. A debreceni modell, Bódi Sylvi sem hagyta szó nélkül az örömhírt és gratulált a kismamának a poszt alatt: „Szívből gratulálok!!!!”

ND

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában