Jótékonyság

2023.02.20. 10:45

Kapás Bogi sem habozott, hogy megsegítse egykori kiváló vízilabdázónkat és kislányát

Három relikviát ajánlott fel, már lehet rájuk licitálni.

Telegdy-Kapás Boglárka

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Ahogy arról korábban írtunk, Kozák Luca, a DSI Debrecen Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutója felajánlott egy dedikált mezt a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkársága támogatásával létrejött Bajnokok a bajnokokért elnevezésű jótékonysági aukcióhoz csatlakozva. A napokban pedig egy másik debreceni születésű élsportoló, Telegdy-Kapás Boglárka is közzétette, különleges relikviákkal járul hozzá a jótékonysági akcióhoz. Az árverés kedvezményezettje a korábbi kiváló sportoló, Drávucz Rita alapította WonderFlora & CMT Alapítvány

Drávucz Rita olimpiai negyedik helyezett, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, akit CMT-vel diagnosztizált kislánya, Flóra esete ösztönzött arra, hogy szervezett formában képviselje a betegségben érintett családok ügyét. Az aukció alatt befolyt összeggel a licitálók az alapítvány fő céljainak megvalósulását támogatják, amelyekről ebben a cikkünkben részletesen beszámoltunk. 

A kampányhoz eddig olyan kiválóságok csatlakoztak, mint Szoboszlai Dominik, Illés Fanni, Hanga Ádám, Schäfer András, Baji Balázs, Ekler Luca vagy Lőw Zsolt.

Telegdy-Kapás Boglárka egy dedikált úszósapkával, pólóval és egy fotóval állt a nemes ügy mellé. 

A felajánlott sapka és póló nagyon kedves emlékek nekem. Világ- és Európa-bajnokságokon erőt adó kabalaként álltak helyt mellettem. A póló a medence széléig, a sapka pedig a vízben is elkísért. Hiányozni fognak, de tudom, hogy jó helyük lesz és új tulajdonosának is szerencsét hoznak!

– idézi olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszónk szavait az árverés hivatalos oldala az értékes ereklyék fotója mellett. 

Licitálni február 28-án 20 óráig lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában