Nem unatkozik Nagy Bogi

2023.01.27. 15:44

Tévészereplés, lakás, lagzi: menetel a felnőtté válás útján az újvárosi énekesnő – videóval

Nagy Bogi közben még mindig cuki kislánynak érzi magát.

Nagy Bogi és párja, Marci

Forrás: MW-archív

Igen sűrű időszakot él most meg Nagy Bogi: a balmazújvárosi kötődésű énekesnőt a Csináljuk a fesztivált zsűritagjaként láthatják mostanában a tévénézők, emellett tervezgeti az esküvőjét, sőt párjával nemrég az első közös lakásukat is megvásárolták – számolt be a BorsOnline.

 Bogi és párja nemrég egy hangulatos TikTok-videómontázsban meg is mutatták a költözés folyamatát.

@bogcatubca

Ide most nem is írok semmit🏡❤️

♬ Home - Edith Whiskers

„Furcsa belegondolni, hogy saját lakásom van, háztartást vezetek, számlákat kell fizetnem, nekem kell hívnom a szerelőt, ha elromlik valami, és nem apu szereli meg gyorsan. Hamarosan pedig feleség is leszek. Lépésről lépésre haladok a felnőtté válás útján, de közben azt érzem, hogy még mindig cuki kislány vagyok” – nyilatkozta a lapnak Nagy Bogi, aki ősszel házasodik össze kedvesével, a 28 éves Marcival.

„Jól állunk a szervezéssel, már ruhapróbán is voltam. Anyukám kísért el, láttam, hogy kicsit rosszul érinti, hogy ebben a szerepben lát engem, ezért próbáltam neki megkönnyíteni, és ugráltam, szaladgáltam, mint egy kislány. A fehér ruhámmal a hagyományos vonalat képviselem majd, viszont a menyecskeruhám nem a megszokott piros lesz!” – árulta el az énekesnő. Természetesen a gyermekvállalást is tervezik, de Bogi ezzel még várna néhány évet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában