Miss Hungary

2022.12.03. 07:00

Barbie-meséken nőtt fel az ártándi szépség, akinek a Nemzeti Királynőválasztáson szurkolhatunk

Balogh Arina már 13 évesen egy modellügynökségnél kapott ösztöndíjat.

Forrás: Balogh Arina-archív

Hajdú-Bihar megyéből az ártándi Balogh Arina indulhat a Nemzeti Szépségversenyen, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, a Nemzeti Királynőválasztáson december 11-én, Budapesten. Egy szép, áramvonalas test és csodás arc széles mosollyal és a megnyerő kisugárzás már nem elég ahhoz, hogy valaki fejére felkerüljön a szépségversenyek éke, a korona.

Erről Arina is tanúbizonyságot tett, akit a Haon telefonon ért utol. Úgy nyilatkozott, hogy ő sem kivétel és figyelnie kell arra, mit eszik, valamint hiába rajong anyukája töltött káposztájáért, kőkemény edzéssel fizeti meg az árát. Mint mondta, 2017-ben már jelentkezett a szépségversenyre, viszont akkor nem jutott el a döntőig, idén májusban viszont úgy gondolta, újra megpróbálja, milyen helyezést érne el érettebb fejjel, valamint az évek alatt tapasztalatot is tudott szerezni.

Forrás: Balogh Arina-archív

– Nagy öröm volt, mikor megtudtam, eljutottam a táborig, ahol fotós munkálatok zajlottak, azaz portfóliót csináltak rólunk, és elkezdődött a december 11-ei döntőre a felkészülés. A lányok nagyon kedvesek, hiába vagyunk ellenfelek, nem érzem őket annak. Inkább egy nagy baráti társasággá kovácsolódtunk össze, ahol szoros kapcsolatok alakultak ki – érzékeltette Arina. Úgy véli, erősségei közé tartozik a kitartása, és olykor előfordult a táborban is, hogy össze kellett rántania a csapatot, sőt, ilyenkor a humorát is be kellett vetnie.

– A modellkedés kislány korom óta központi figyelmet kapott, Barbie-meséken nőttem fel, anyukám szerint is mindig is nagyon csajos lány voltam. Rendszeresen követtem a neves tervezők divatbemutatóit, néztem a lányokat, ahogy járnak, vonulnak a színpadon. Szerettem a szoknyákat, szép ruhákat, nem hiába lett szerintem az estélyi a kedvencem az öltözékek közül – vallja a fiatal lány, aki már 13 évesen ösztöndíjat kapott egy modellügynökségnél. Hangsúlyozta: sok rendezvényhez hasonlóan a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, autista gyermekeket fognak támogatni a befolyt adományokkal.

Családi támogatás

Arina elmondta, párkapcsolata nincs, de mindig van mit csinálni. – A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-szervező szakán tanulok, így a legtöbb időmet ott töltöm, de szeretek főzni, mert az teljesen ki tud kapcsolni. A könyvek is nagy kedvenceim, azok közül is inkább a filozofikus témájúak. Természetesen a barátaimmal is szeretek kikapcsolódni, bulizni – tudtuk meg a 18 éves modelltől. Arina hangsúlyozta: a szülei teljes mértékben támogatták, sőt nagyon jó kapcsolatot ápol velük, nagyon büszkék rá.

– Édesapám hatására választottam ezt az egyetemet, én a jogi kar felé vágyódtam, de ő 25 évvel ezelőtt idejárt, így körbenéztem itt is, és nagyon megtetszett. Ráadásul nagyon érdekel a történelem, és az irodalom is közel áll a szívemhez, így még jobban örülök, hogy apukám megemlítette, hogy mi lenne, ha ezt az egyetemet választanám – mosolygott Arina.

ND

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában