Szépségverseny

2022.12.01. 09:47

Ártándi lánynak szurkolhatunk a Miss Hungary döntőjében!

Balogh Arina szeret főzni és festeni.

Balogh Arina

Forrás: Miss Hungary

Hajdú-Bihar megyéből Balogh Arina indulhat a Nemzeti Szépségversenyen, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, a Nemzeti Királynőválasztáson december 11-én, Budapesten.

A színes programok, bemutatók mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri dönthet a kis- és nagyestélyi, valamint a fürdőruhás felvonulás alapján a döntőbe jutottak sorsáról.

A szervezők csütörtöki közleményükben közölték, első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, autista gyermekeket fognak támogatni adományukkal.

Balogh Arina
Forrás: Miss Hungary

Balogh Arina 18 éves, Ártándon lakik a családjával, de mostanában többet tartózkodik Budapesten, ugyanis megkezdte tanulmányait a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-szervező szakán. Életében fontos szerepet tölt be a sport, próbál minél egészségesebb életet élni, bár édesanyja töltött káposztájának nem tud ellenállni. Gyakran olvas, szeret zenét hallgatni, kikapcsolja a főzés és a festés.

Balogh Arina
Forrás: Miss Hungary

13 éves kora óta modellkedik, akkor vett részt élete első szépségversenyén is. Szeretne ezzel komolyabban is foglalkozni, hiszen kislány kora óta érdekli a divat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában