Helyi bulvár

2022.11.21. 20:25

Dancing With the Stars: elődöntőig táncolta magát a Szent Efrém egykori diákja

A műsorból a hétvégén kieső Vavra Bence örömmel gondol vissza az ott eltöltött évekre.

Forrás: Hajdúdorogi Főegyházmegye

A Dancing With The Stars, a TV2 nagyszabású táncos műsora harmadik évadával tért vissza a képernyőre 2022 őszén. Tíz páros szállt versenybe, köztük a 27 éves magyar énekes Vavra Bence, aki Lissák Laura táncművész oldalán mutatkozott be új oldaláról. A műsor részeként a Szent Efrém Görögkatolikus Általános Iskolában is forgattak Bencével, aki elárulta, hogy mindig jó érzéssel tér vissza Debrecenbe, hiszen szinte minden, a zenével kapcsolatos dolog itt kezdődött el életében – olvasható a Hajdúdorogi Főegyházmegye honlapján.

Ebben az iskolában lettem kórustag, aminek köszönhetően közreműködhettem én is a Csokonai Színház színdarabjaiban; itt szerettem meg a zenét, tulajdonképpen ezért ez életem egyik legfontosabb helye

– mondta a Sztárban sztár című műsort is megnyerő fiatalember.

A tehetsége kibontakozásában szerinte egyértelműen nagy jelentősége van annak, hogy zenei környezetben nőtt fel és megtanulta az éneklés alapjait, ebből építkezik azóta is.

- A legélénkebb emlékem Józsi bácsihoz (Nemes József, karnagy - a szerk.) köthető, vele a mai napig szoros, mostanra baráti kapcsolatom alakult ki. Deli Gabi néninek is sokat köszönhetek. Mindig nagy büszkeséggel tölt el, ha látom a Lautitiát valamilyen nagy produkcióban közreműködni, vagy ha valamilyen díjat nyernek. Jó visszagondolni arra, hogy valaha én is ehhez a közösséghez tartoztam – árulta el Bence, aki legalább akkora elszántsággal vetette bele magát a tánctanulásba, mint az éneklésbe.

Mint mondta, mindig is csodálta a táncosokat, és vágyott is rá, hogy részese lehessen ennek a művészetnek. Úgy véli, ez is az önmegvalósítás útja, eszköz az érzelmek kifejezésére.

Persze, nem leszek ettől profi táncos, de örülök annak, hogy ki tudom próbálni, hogyan lehet érzelmeket, gondolatokat továbbítani a testünk koordinálásában. Mindig is szerettem táncolni, csak nem mutattam, legfeljebb otthon, főzés közben.

Vavra Bence Lissák Laura oldalán szombaton a verseny elődöntőjében lépett táncparkettre. A páros számára ez az este jelentette a végállomást, ők búcsúztak ugyanis a további küzdelmektől.

– Jelen pillanatban azt érzem, hogy a döntő nélkül is befejeztük ezt a történetet. Sokkal több mindent kaptam ettől a műsortól, mint amikor benyitottam abba az ominózus terembe – mondta a kiesésüket követően a Borsnak Vavra Bence

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában