Ezt senki nem akarja átélni

2022.11.06. 10:22

Be akartak törni a debreceni származású színésznőhöz, amikor teljesen egyedül volt otthon

Szörnyű emléket osztott meg Sári Évi.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Fotó: Pavel Byrkin

Sári Évi színésznő Kaszás Attila műsorában vendégeskedett Veres Mónika Nikával, és mesélt arról, hogy fiatalabb korában kétszer költözött fel Budapestre Debrecenből. Az első alkalommal a nagykörút közelében, a Nagymező utcában bérelt egy kis lakást, amit utólag súlyos tévedésként élt meg – számolt be a BorsOnline.

– Az az albérlet egy teljes tévedés volt. Tipikus hozzáállás, amikor vidékről felköltözik valaki Budapestre, szerintem az emberek 99 százaléka ezt csinálja, „hova költözöl? 4-6 vonala”, kész, azzal mindenhová eljutsz.

Maga az albérlet szörnyű volt, főleg, hogy arra ébredtem egyik éjszaka, hogy be akarnak törni, és én ott aludtam egyedül. Utána átköltöztem a Podmaniczky utcába, de azt is utáltam

– mesélte nevetve a színésznő.

Sári Évi
Forrás: Napló-archív

Évi elmondása szerint ezután visszaköltözött Debrecenbe, de folyamatosan ingázott Budapestre, hiszen akkor már aktív tagja volt a Splash együttesnek, és fellépésekre, interjúkra jártak. Végül az egyik kereskedelmi csatorna kérte fel őt egy vetélkedő műsorvezetőjének, aminek nem tudott ellenállni.

– Ekkor költöztem fel végleg Budapestre, Zuglóba, és annyira beleszerettem ebbe a városrészbe, hogy egyébként azóta is zuglói vagyok, ott lakom már 20 éve – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában