Videó

2022.08.15. 19:52

Feltörekvő együttes forgatott új klipet Debrecenben

A banda nem véletlenül készítette épp a cívisvárosban a videóját.

Forrás: Csöszi's Productions

A Walkin'OnTheWay nevű formáció három tagja, Máté, Ádám és Henrik a Debreceni Egyetem hallgatói, így kézenfekvő volt, hogy a cívisváros megfelelő helyszín lehet a legújabb, Whiskyvel A Kézben című dalhoz készült videójukhoz. Mint azt a zenekartól megtudtuk, a tanulmányaik miatt az elmúlt pár évben elég sokat tartózkodtak a városban, ráadásul a klipet készítő Csöszi's Productions munkatársai nyíradonyiak, így ők is közel voltak. A felvételeket a Ködszínháznál, valamint egy ház udvarán készítették. A forgatás jó hangulatban telt, a résztvevők jól érezték magukat. 

A banda elárulta, a jövőben mindenféleképpen szeretnének a zenével úgy foglalkozni, hogy az ne csak hobbiszinten tudjon működni. Ennek érdekében mindent meg is tesznek, szeretnék a zenéjüket és a nevüket a lehető legtöbb helyre eljuttatni. Hozzátették, remélik, a későbbiekben már többen fogják őket ismerni, és minél több embert tudnak majd szórakoztatni azzal, amit csinálnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában