Klip is készült

2022.06.07. 11:24

Újabb nyári dalban csillogtatta meg tehetségét Gábor Betti

Már elérhető a videómegosztó portálokon a Táncolj velem című, slágergyanús szám.

Gombkötő Ildikó (balról), Szabó Péter, Gábor Bernadett és Szarvas József

Forrás: Márton János-archív

A Delta zenekar két ismert előadóval, Szarvas Józsival (Josh) és Gábor Bettivel készítette a Táncolj velem című, legújabb zenéjét. Josh és Betti körülbelül egy éve dolgoznak együtt, nagyon szeretik a közös dalokat, s nagyon úgy fest, a közönségnek is tetszik, amit csinálnak. Telefonon értük el Bettit, a debreceni kötődésű énekest, aki kiemelte: a Táncolj velem című dal egy igazán nyári szám lett. 

– A zene megszületése után kicsit vártunk, mivel mindenképpen júniusban akartuk megmutatni a közönségnek. Tavasszal vettük fel a számot, és, érdekes, pontosan azon a napon, amikor a legmelegebb volt, voltaképpen minden összejött. Nagyon élveztük a közös munkát, mintha már évek óta együtt dolgoznánk, fantasztikus volt a hangulat, amely szerintem a klipből is kiderül – fogalmazott Betti. 

Elmondta azt is, hogy többen is megkeresték a dal miatt, a huszonéveseknek és a negyveneseknek egyaránt elnyerte az ízlését. – Közösen születnek az ötletek, nagyon szabadnak érzem magam, bízom abban, hogy a dalok visszaadják, amit mi közölni akarunk: itt a nyár, bulizzunk együtt! – jegyezte meg. 

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában