Videóval

2022.06.04. 09:36

„Tankcsapdásított” BSW-dal: hasít a legfrissebb hazai kollaboráció

A rockbanda azt kapta, amit várt: a BSW és a Tankcsapda közös zenéje „felrobbantotta az internetet”.

Forrás: Napló-archív

Kap hideget-meleget, de hasít a BSW–Tankcsapda közös szerzeménye, a Baz+ (Túl vagyok rajtad) című dal. A kollaboráció, ahogy mondani szokták, robbantott az interneten: a napokban került fel a klip az egyik legnagyobb videómegosztó portálra, de már pénteken délelőtt csaknem 900 ezer lejátszást produkált. Ha figyelmesen végigfutjuk a kommenteket, akkor hamar feltűnhet: a BSW-rajongók imádják az új dalt, azonban a debreceni rockbanda táborából nem mindenki fogadta teljes nyitottsággal a közös zenét. Egy biztos, olyat még nem csinált a Tankcsapda, hogy közös dallal rukkoljon elő, viszont az elmúlt napokban többször is leszögezték: ez egy BSW-dal, amit tankcsapdásítottak! 

Lapunk arról is érdeklődött, a Tankcsapda mit szól a fogadtatáshoz, a válasz hamar megérkezett: pontosan ezt várták, minden úgy történik, ahogyan azt ők „eltervezték”. – Azt akartuk, hogy pukkanjon a közös szerzemény, s ez láthatóan bekövetkezett – fogalmazott a Napló érdeklődésére Sidlovics Gábor (Sidi). Hozzátette, már az elején tudták: olyan együttműködésről, döntési helyzetről van szó, amelynek súlya van a zenekar életében. – A demóanyagok meghallgatása után 3 perc múlva igent mondtunk, nagyon megfogott bennünket a BSW zenéje. Körülbelül egy hónappal ezelőtt ülhettünk le a srácokkal tárgyalni, ma pedig már bárki hallgathatja a közös szerzeményt: fantasztikus érzés! – jegyezte meg Sidi. 

Már-már baráti viszonyban

A Tankcsapda gitárosa elmondta, hamar közös nevezőre jutottak, azóta pedig olyan erős a kémia a csapat között, hogy már-már baráti viszonyt alakítottak ki. – A közös munka igazán tanulságos volt számunkra, teljesen feltöltődtünk, a srácokban megláttuk a fiatalkori önmagunkat. A BSW voltaképpen egy önjáró gépezet, tele vannak energiával, mindemellett ugyanúgy gondolják, ahogyan mi is: a szakmai alázat elengedhetetlen! – fogalmazott. 

Arra is kíváncsiak voltunk, terveznek-e közös fellépést. A kérdésünkre pontos választ nem kaptunk Siditől, viszont azt kiemelte: óriási butaságnak tartaná, ha nem így járnának el. 

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában