Régi sztori

2022.05.26. 14:40

Szebeni István esete Sváby Andrással és az élő adásig elhúzódó csocsómeccsel

Avagy mit tegyünk, ha szoros a derbi, de nyakunkon a bejelentkezés?

Forrás: Facebook / Szebeni István

Facebook-oldalán osztott meg egy régi tévés sztorit Szebeni István, a TV2 debreceni kötődésű híradósa. Szebeni régen az Aktívot vezette a csatornánál, és mint azt szerdai posztjában írta, mindig „vérre menő” csocsómeccseket játszottak közvetlenül a kezdés előtt. Az egyik ilyen derbi azonban a vártnál is nagyobb izgalmakat hozott.

Négyen, párban álltak az asztal mellé, és 10 gólig ment egy meccs. Egyszer 9–9 volt az állás, az Aktív 19 órakor kezdődött élőben, és már 18.50-et mutatott az óra. Innentől szó szerint idézzük a posztot:

„Kijött Sváby András az irodából, akkor még a Napló nálunk ment, főnököm volt, és megszólalt: Pisti, mindjárt hét óra, nem kéne átmenni?

– Ööö, oké, Andris, dehát 9-9 van!

– Jaaa, oké, az más.

Röhögött egyet, és visszament. És hétkor beköszöntem” – emlékezett vissza Szebeni, akiről szakadt a víz kezdéskor, mint írta, még a lába szárán is csorgott. És a meccs? Azt természetesen ő és párja nyerték meg.

Forrás: Facebook / Szebeni István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában