Kettős ünnep

2022.05.07. 13:49

Jubilált a Tankcsapdában Sidi, aki hálás a sorsnak

A Tankcsapda gitárosa immáron tíz éve erősíti a debreceni rockbandát.

Forrás: Napló-archív

Sidlovics Gábor (Sidi), a Tankcsapda gitárosa a napokban nemcsak a születésnapját ünnepelte, hanem azt is: idén tíz éve, hogy a debreceni rockbanda tagja. A zenész a Napló érdeklődésére elmondta, negyvenhatodik születésnapját természetesen családja körében ünnepelte, viszont munka is van bőven, így a szórakozás, éjszakába nyúló bulizás elmaradt. – Sok a dolgunk a turné miatt, amikor itthon vagyunk, akkor a háttérmunkákat végezzük. Rengeteg fellépésünk van, s ez örömmel tölt el bennünket. Nagyon vártuk a szezont, ami itt van a nyakunkon – fogalmazott Sidi. – Fantasztikus tíz év van mögöttem, viszont kissé kettős érzés van bennem. Rendkívül gyorsan elszaladt ez a tíz év, azonban annyi minden történt ez idő alatt, hogy más el sem hinné, mindezt bele lehet szuszakolni tíz esztendőbe – hangsúlyozta a gitáros. 

Teljesült az álma 

Mint megtudtuk, gyermekkori álma vált valóra évekkel ezelőtt, ugyanis mindig zenész szeretett volna lenni. Amikor csak teheti, hálát ad a sorsnak, hogy mindez megadatott neki. – Óriási öröm, hogy a Tankcsapdát erősíthetem, de nem ájulok el magamtól. Csak akkor lehetünk hitelesek, ha nem hisszük el magunkról azt, amit sokszor írnak rólunk, hogy mi vagyunk Magyarország legnagyobb rockbandája. Dolgozunk, s amit csinálunk, azt a legjobban akarjuk: zenélni az embereknek! – jegyezte meg Sidi, azzal együtt, hogy a világ legszerencsésebb emberének tartja magát. 

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában