Interaktív koncertet szerveznek

2022.05.22. 18:21

Az újjászületés követte a zuhanást

A debreceni Árnyéknyúl zenekarnál a közelgő nagylemez van fókuszban.

Forrás: Árnyéknyúl-archív

Az Árnyéknyúl zenekarnak négy hónapja jött ki a Változás című dala, ami új lökést adott a csapatnak. Az utóbbi időben próbálnak a munkára koncentrálni, kihozni magukból a maximumot. Bár úgy érzik, hogy széttörtek, most mégis az újraépülésben hisznek. – Az elején megpróbáltuk négyen, ami bevallom, szuperül hangzott, de sajnos, nem működött. Később Bence a billentyűket elhagyva a dob mögé ült, és szó szerint újjászülettünk – fogalmazott a Napló érdeklődésére Kovács Károly, az Árnyéknyúl frontembere.

Leszögezte, egy őszinte zenekar az övék, egy szavahihető formációban pedig úgy kell viselkedni, mint egy házasságban: összhangban kell lenni mindennek, hogy jól működjön, ám ez a kezdetekben nem így volt.

– Hiányzott a szikra az együttesből, ami nélkül valljuk be, nincs értelme a közös zenélésnek. A mostani felállásban kiegészítjük egymást, ennek ellenére Lukas, a volt dobosunk is majdcsaknem a mindennapjaink része. Vannak közös projektek, amikben jól érezzük magunkat, szóval minden sínen van – mondta a frontember.

Mint megtudtuk, idén a debreceni zenekarnál a közelgő nagylemez van fókuszban, úgyhogy mostanában koncerteket csak keveset vállalnak.

Kovács Károly nyomatékosította, cserébe a nagylemezük „nagyon menő” lesz. Mindemellett már tervezgetik a 2023-as szezont, hiszen úgy vélik, az lesz igazán az Árnyéknyúl éve. A formáció tervei között szerepel, hogy egész Magyarországon koncertezzenek, sőt, a jövőben szeretnének minél többet határon túl is zenélni. – A nagylemezzel és az új dalokkal sok munka van, de a koncertek és a közönség már nagyon hiányzik. Éppen ezért júniusban interaktív koncertet szervezünk: aktívan fogunk válaszolni a bejövő kérdésekre, és természetesen kíváncsiak vagyunk arra, az érdeklődőknek mennyire tetszenek az új dalok és új felállás – fogalmazott Kovács Károly.

NE

Borítókép: Urbán Bence (balról), Kovács Károly és Rutkovszky Dániel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában