Sztárban sztár

2022.04.04. 15:12

Meglepődve, de boldogan fogadta a díjat Vavra Bence

Vavra Bence, a debreceni kötődésű énekes nyerte a Sztárban Sztár nyolcadik évadát.

Vavra Bence lett a 2022-es év legsokoldalúbb előadója, szombaton este a Sztárban Sztár döntőjében ő emelhette a magasba a trófeát. Néhány nappal ezelőtt a debreceni kötődésű énekes úgy fogalmazott a Naplónak, nem lehet tudni, ki lesz a nyertes, hiszen nincs olyan, aki folyamatosan vinné a prímet. – A döntőben tőlem biztosan öröm­éneklést fognak hallani a nézők, mert hihetetlenül boldog vagyok, hogy eddig eljutotta – fogalmazott az elődöntőt követően. 

 

Vavra Bence többször nyilatkozott lapunknak az érzéseiről, gondolatairól, az elődöntőben Pitti Katalin bőrébe bújva énekelte Giuseppe Verdi Traviata című operájából a Pezsgőáriát. A zsűrinek olyannyira tetszett a produkció, hogy 40 pontot adtak a debreceni énekesnek, aki egyébként akkor is az adás győztese lett. Ez egyébként a szombati döntőben sem volt másként, kétszer lépett színpadra, először az Oscar- és Golden Globe-díjas James Bond-betétdallal, Sam Smith bőrébe bújva énekelt óriásit a Sztárban Sztár színpadán, majd Kökény Attilát alakította duettpartnere, Zséda oldalán. A zsűri mindkét előadás után ujjongott, Kiss Ramóna el is sírta magát, illetve megköszönte a megyénkbeli énekesnek, hogy egy életre szóló pillanatot teremtett a színpadon. 

 

Sokkal határozottabb 

 

A győztes az utolsó adásban elmondta, úgy érzi, nagy utat tett meg a műsor és a nehezebbnél nehezebb kihívások miatt. Sokkal határozottabb és könnyedebb lett. Alig hitt a fülének, amikor végül kimondták a nevét, hihetetlenül boldog volt, de ahogy azt korábban már megjegyezte lapunknak, ő már azzal nyertesnek érezte magát, hogy egy ilyen volumenű műsorban szerepelhetett. 

 

– Nagyon nehezen szólalok meg, nyilván mindenki eljátszadozik a gondolattal, milyen lenne megnyerni a Sztárban Sztárt. Mindig azon voltam, hogy adásról adásra kihozzam magamból a maximumot és magamnak megfeleljek, a legnagyobb öröm számomra, hogy ez a zsűrihez és a nézőkhöz is eljutott. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem, csodálatos embereket ismerhettem meg – mondta győzelmét követően Vavra Bence. 

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában