A legsikeresebb előadók

2022.04.19. 10:48

Díjat kapott a Tankcsapda

A legsikeresebb előadók közé sorolták a debreceni zenekart.

Forrás: MW-archív

Idén másodszor adták át a WMMD Digitális Zenei Díj elnevezésű elismeréseket, amelyeket a zenei streaming területén 2021-ben kiemelkedő eredményeket elért produkciók kapták. Díjat nyert Lmen Prala, a Tankcsapda, L. L. Junior, az Elefánt zenekar, valamint különdíjban részesült Bánki Nikoletta (GrapefruitMoon Records). A debreceni csapat a Spotifyon legsikeresebb előadóként vehette át az elismerést. 

A több mint ezer partnerrel rendelkező WMMusicDistribution Kft. mintegy négyezer független magyar előadó és zenekar dalait kezeli és terjeszti a digitális felületeken. A WMMD csapata segítségével válnak elérhetővé a zenei újdonságok Spotifyon, Apple Musicon, YouTube Musicon vagy épp Deezeren. 

Az online zenehallgatási szokások és a közönség visszajelzésein alapuló adatok alapján odaítélt díjak kapcsán Sebestény-Gallasz Enikő, a hazai zenei terjesztő vezetője elmondta: – Partnereink közül idén is objektív szempontok szerint választottuk ki a díjazott produkciókat – kivéve egyet, Az év partnere kategória nyertesét. Ezt a díjat ezúttal is annak a partnerünknek szántuk, aki az elmúlt évben a legaktívabban alkalmazta az általunk ajánlott eszközöket, és a leginkább próbálta kiaknázni a digitális szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket. (Ezt az elismerést Bánki Nikoletta kapta.) 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában