Így volt szép a brownie

2022.03.25. 12:27

Vavra Bencét leginkább a főzés kapcsolja ki a mindennapokban, már ha nem ég oda az étel

A Sztárban sztár versenyzőjével néha történnek balesetek.

Forrás: Vavra Bence / Facebook

Manapság a verseny és az új dalával kapcsolatos munkák miatt nem nagyon marad ideje arra, hogy újabb recepteket próbáljon ki, de ahogy Bence menedzsmentje is írja, az áprilisban megjelenő új dal befejező munkálatainak tiszteletére kivételt tett. Ez azonban nem teljesen úgy alakult, ahogy a zenész eltervezte.

 

- A napokban értek véget az „Így volt szép” című dalom stúdiómunkái, és a stábbal elhatároztuk, hogy főzünk egy jót pihenésként. Nagyon szeretek főzni, vállaltam a főfogást, de gondoltam, nem lesz sokkal bonyolultabb egy brownie elkészítése sem. Lehet, hogy egészen jó lett volna, ha nem kezdjük el visszanézni a múlt vasárnapi Sztárban sztár adást. Annyira belefeledkeztünk a műsorba, annyira röhögtünk a Grease-en, hogy szénné égettem a sütit. Az én drága barátaim, alkotótársaim azóta is a dal címével cukkolnak: Bence, ez a brownie is… Így volt szép.

 

Az új dalra még egy kicsit várni kell, de Bencét most vasárnap ismét hallhatjuk a Sztárban Sztárban a TV2-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában