Helyi bulvár, celeb

2022.03.08. 12:48

Vavra Bence nagy „utazása”

A debreceni kötödésű énekes számára meghozta a 40 pontot Will.i.am megformálása.

NE

Forrás: Vavra Bence/Facebook

Elérte nagy álmát a debreceni származású Vavra Bence: a Sztárban Sztár című műsorban 40 pontot kapott a zsűritől. A fiatal énekes igazán sokszínű előadókat formálhatott meg a színpadon, legutóbb az extravagáns Will.i.am bőrében érkezett oda. Kijelenthetjük, egy óriási adrenalinlökettel voltaképpen felszántotta a színpadot. 

– Hihetetlenül jól éreztem magam az előadás közben, mindemellett nagyon sokat jelentett nekem, hogy profi táncosokkal az oldalamon adtuk elő a produkciót. Úgy vélem, ezért is nem feltétlenül csak az én érdemem, nagyon egyben volt a performansz, odatette magát mindenki 

– fogalmazott Vavra Bence a Napló érdeklődésére. Mint elmondta, a fellépőknek nagy álma, hogy legalább egyszer 40 pontot kapjanak a zsűritől, ez neki végre teljesült, ami miatt rendkívül boldog. – Nem azt mondom, hogy a produkció után nyugodtan ültem a székben, de azért ott volt bennem: igen, ezt most megcsináltad! – tette hozzá. 

 

A kedvence következik

 

Vavra Bence az elmúlt hetekben többször úgy fogalmazott lapunknak, reméli, most egy ideig nem kell női előadót alakítania. Ám most kétes érzések kavarognak benne. 

 

– A következő élő show-ban Adele-t fogom a színpadra vinni, aki nagyon közel áll hozzám zeneileg. Amennyire nem vártam, hogy ismét „nő legyek”, most annyira izgatott vagyok. Nem túlzás azt mondani, hogy jelenleg ennek örülök a legjobban, mármint az összes megformálás közül ez az, ami a legjobban tetszik. Nyilvánvalóan az összes karakternek megvolt az érdekessége, az „örömfaktora”, de ez mégis másabb egy kicsit – hangsúlyozta az énekes.

 

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában