Kowalsky meg a Vega

2022.01.04. 11:49

Tagcsere volt Kowáéknál

Szebélyi Dani helyett a jövőben Pulius Tomit hallhatják játszani a rajongók.

Forrás: Napló-archív

A több szempontból is megyénkbeli kötődésű Kowalsky meg a Vega zenekar tagjai örömteli évet kívántak követőiknek a közösségi oldalukon, emellett Szebélyi Dániel billentyűsüknek megköszönték a közös munkát. – Danika! Öt év közös út. Együtt sírtunk, együtt nevettünk, megírtunk együtt dalokat (például: Mint egy jel, Amire szültek, Rendíthetetlen, Baraka), és együtt vittük színpadra, jóban és nehézségek alatt is.

Egy csoda vagy! Azt kívánjuk, hogy teljesedjen ki a munkásságod, váljanak valóra az álmaid, és élj boldog, áldott életet mindig, minden körülmények között!

Baráti szeretettel és hálával köszönjük a veled töltött éveket, és tudd: mi mindig szeretettel várunk és fogadunk bármikor a jövőben is! – áll a bejegyzésben. 

Majd üdvözölték legújabb csapattagjukat: – Tomi! Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy velünk tartasz a további úton! Mindannyian barátsággal és szeretettel fogadunk, és bízunk benne, hogy örömödet leled majd a közös munkában, felfedezésekben, utazásokban, dalszerzésben és koncertezésekben! Szeretettel köszöntünk a „családunkban”! Isten hozott! – írták a Facebook-oldalukon. 

 

HBN

Borítókép: Változást hozott az új esztendő a Kowalsky meg a Vega zenekarnak (képünk a tavalyi Campus Fesztiválon készült)


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában