Videóval

2022.01.11. 07:40

Nagy Bogi: hálás vagyok minden jó és rossz dologért

A balmazújvárosi énekesnő Saona szigetéről is gondol rajongóira.

Forrás: Napló-archív

Idén Nagy Bogi balmazújvárosi származású énekesnő közösségi oldalán többnyire csak olyan képek láthatóak, amelyek Saona-szigetén készültek. Igen, irigykedhetünk, ugyanis Dominikán nyaral kedvesével, akivel láthatóan (Instagram-posztok szerint) kitűnően érzik magukat. Ennek ellenére vasárnap volt arra néhány szabad perce, hogy meglepje követőit egy videóval, amin több dalát is hallhatjuk.


„Alig vártam, hogy megosszam veletek ezt a videót, de a nagy rohangálásban most jutottam el ide. Nagyon sokat kaptam 2021-től. Hálás vagyok minden jó és rossz dologért. Szerelmes lettem. Megjelent a kislemezem. Leérettségiztem. Utaztam. Sok új embert kaptam és elveszítettem. Számtalan dolog történt még, de azt hiszem, ezek voltak a legmeghatározóbbak. Tényleg csak annyit tudok mondani, hálás vagyok. Szeretnék minél többet zenélni, ebben az évben erre fogom helyezni a fókuszt. Nektek pedig köszönöm, hogy velem vagytok. Sokatokkal találkoztam már, és csodálatos emberek vagytok egytől egyig. Remélem, szuper lesz a 2022-es év” – írja közösségi oldalán. 

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában