Tankcsapda

2022.01.28. 11:06

Mérföldkőhöz érkezett a Tankcsapda együttes: végre saját próbatermükben zenélhetnek

A húrok közé csapnak.

Forrás: Napló-archív

Már megszokhattuk: ha figyelemmel követjük a Tankcsapda közösségi oldalait, akkor nem maradhatunk le semmiről, ami a debreceni bandával kapcsolatos. Legutóbb egy rövid videót osztottak meg Instagram-oldalukon, melyen jól látható: próbatermüket teljesen kipakolták. De akkor hol fog gyakorolni a közkedvelt rockbanda? – vetődik fel a kérdés.

 

Túl a konnektoron

 

Nos, ha jól megvizsgáljuk a posztot, akkor rájövünk, a csapat már majdnem két éve nem a Kishegyesi úti raktárhelyiségben pengeti a húrokat, ugyanis 2020-ban az utolsó bútorok is elhagyták a termet. Mint megtudtuk, az elmúlt időszakban Dombi Tibiék próbatermében zenéltek, akiknek a Naplón keresztül szeretnék megköszönni, hogy bármikor odaadták a helyiség kulcsait, amikor a bandának szüksége volt rá – fogalmazott Sidlovics Gábor, azaz Sidi, a Tankcsapda gitárosa. – Csaknem tíz évig játszottunk a legutóbbi termünkben, de rá kellett jöjjünk, „kinőttük”. Itt nem azt kell érteni, hogy kicsi volt a helyiség, mert elfértek a dolgaink, azonban nem volt olyan komfortos, amilyennek szerettük volna. Éppen ezért úgy döntöttünk, keresünk egy olyat, amilyen a mi korunkbelieknek való – nevetett fel a gitáros. – Végre találtunk egy nekünk való termet, amely a belváros szívében van, és fel van szerelve mindennel, amire csak szükségünk van. A napokban bepakolunk, és ha minden jól megy, akkor már szombaton fel is avatjuk a második otthonunkat – mondta Sidi. Majd hozzátette, már nem úgy gondolkodnak, mint évtizedekkel ezelőtt: mindegy a környezet, konnektor legyen!

 

Kis sziget az átszellemüléshez

 

– Itt lesz szerelőhelyiség, ahol a gitárokat, az erősítőt bütykölhetjük. Egy próbaterem olyan egy zenekar számára, mint egy kis sziget, ahol teljesen átszellemülhetünk, ezért is várjuk annyira, hogy megnyíljanak a „kapuk”. Bízunk abban, hogy jó sokat fogunk ötletelni, zenélni a falak között, erre vágyunk a leginkább – jegyezte meg.

 

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában