Újévi fogadalmak

2022.01.02. 14:40

Kevesebb stressz, egészséges életmód - ezeket szeretnék 2022-re az ismert emberek

Mit gondolnak az újévi fogadalmakról a megyénkbeli közismert emberek?

Forrás: MW-archív

A legtöbben rendszerint a legjobbakat várjuk az új esztendőtől, ezért akadnak, akik az év utolsó napján fogadalmat tesznek az új évre. Kíváncsiak voltunk, hogy megyénkbeli közismert emberek mennyire babonásak, illetve volt-e olyan ígéretük az elmúlt években, amelyet sikerült betartaniuk. Érdeklődésünkre Kerekes Gréta debreceni kötődésű gátfutó arról számolt be: néhány hiedelemben hisz, viszont magát nem tartja babonásnak. 

 

– Nem pánikolok, ha egy fekete macska átfut az úttesten, inkább a versenyek előtti napokban szoktam rá­stresszelni ezekre a dolgokra. Éppen ezért már ezekről is leszoktam, mert nemegyszer volt olyan, hogy saját magamnak bevonzottam a bajt. Ezeket próbálom félretenni, és elfogadni, hogy a napok soha nem lesznek ugyanolyanok, és minden úgy történik, ahogyan az meg van írva – fogalmazott. Hozzátette, a jövőben még inkább odafigyel az étkezésre, illetve megpróbál kevésbé stresszes lenni. Úgy érzi, nincs káros szenvedélye, sportolóként egész évben az egészséges életmódot követi. 

 

Berettyán Sándor balmazújvárosi származású színész nem szokott „esküdözni”, mert úgy érzi, egy hét után úgyis megszegné a fogadalmát. – Igaz, ígéretet nem teszek, viszont 2022-ben szeretnék nagyobb figyelmet fordítani az öltözködésemre. Mostanában elég rohanós az élet, ezért talán kevesebben hordanak elegánsabb viseletet. Pontosan ezért döntöttem úgy, januártól megpróbálok több inget hordani – mondta. 

 

Gábor Bernadett, a debreceni kötődésű énekesnő régen mindig tett fogadalmat, viszont rájött, hogy semmi értelme. Inkább megpróbálja kihasználni az évben adódó lehetőségeket és nem túlgondolni a dolgokat. Úgy véli, az a legjobb, ha az emberek tanulnak a saját hibáikból, az elmúlt év történéseiből. 

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában