Népszerű arcok üzentek

2022.01.04. 12:09

Idén se felejtsünk el küzdeni az álmainkért!

„Ne törődjetek semmi olyannal, ami nem érdekel titeket!”

Forrás: Napló-archív

Nyugodtan kijelenthetjük: a megyénkbeli celebek, színészek és sportolók méltóképpen intettek búcsút a 2021-es esztendőnek. Többségük a közösségi oldalán köszönte meg a követőinek, hogy velük voltak a legnehezebb időszakokban, illetve sokan megjegyezték: bíznak abban, hogy a 2022-es év rengeteg örömteli pillanatot tartogat a magyarok számára. 

Forrás: MW-archív

Kapás Boglárka debreceni születésű úszó megható bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán: – Pályafutásom alatt nagyon sokszor tették már fel nekem azt a kérdést, hogy miért legyen valaki úszó, élsportoló. Mindig elmondtam a szokásos választ, hogy azért, mert egészséges életmódot fog folytatni, mert megtanulja beosztani az idejét, meg persze azért, mert a versenyeken megtanulja kezelni azt is, ha nyer, illetve ha veszít. Továbbra is azt tartom, ezek nagy erények. Idén viszont megtanultam még egy fontos dolgot magamról, amit, úgy gondolom, részben a neveltetésemnek, részben pedig annak köszönhetek, hogy 5 éves korom óta küzdök egy álomért, megállás nélkül, mindennap. Ez pedig az a tény, hogy bármilyen akadályt is vet elém az élet, képes vagyok legyőzni. Idén februárban eddigi életem legnagyobb akadályával kellett megküzdenem: meghalt a kishúgom. 

Feladhattam volna, rámehetett volna az olimpia is, de nem hagytam. Mert megtanultam felállni és nem feladni. Az ő emlékéért és magamért. 

Mert 23 éve küzdök az álmomért, és azt sem adtam fel. Mert ennél sokkal erősebbnek neveltek a mindennapok. Azt kívánom mindenkinek az új évre, hogy soha ne adjátok fel, mert a legnehezebb helyzetek után válunk igazán erőssé. És sose felejtsetek el hálát adni azért, amitek van – írta. 
 

Dánielfy Gergő énekes is üzent követőinek: – Ne törődjetek semmi olyannal, ami nem érdekel titeket. Éljétek meg azt, ami van, és azt is, amit szeretnétek! – osztotta meg gondolatait. Továbbá felhívta a figyelmet az egészséges életmódra is: – Fussatok, mert az nagyon jó! 
 

Természetesen a Tankcsapda is boldog új évet kívánt mindenkinek, de ahogyan megszokhattuk tőlük, sohasem pihennek. A 2022-es évet ugyanúgy kezdték, ahogyan az óévet befejezték: óriási koncerttel! 
 

A megyénkbeli Ruby Harlem formáció szintén posztolt december 31-én: „Heey, 2022! Várunk téged! Köszönünk mindent, ami volt, és mindent, ami lesz! És azt is, hogy zenélhetünk nektek, kedves Ruby-rajongók!” 

 

HBN 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában