Debrecen

2022.01.07. 12:58

A halála előtt milliomos lett Damu Roland?

Az elhunyt színész barátja szerint komoly összeghez jutott.

Forrás: Life.hu

Bár évek óta nehéz anyagi körülmények között élt, legjobb barátja szerint a halála előtt nem sokkal milliókhoz jutott hozzá Damu Roland, hogy valóra válthassa az álmát. A közelmúltban koronavírus következtében meghalt színész tragédiája után újabb és újabb viták lángolnak fel a családtagok, barátok között. Miközben a rokonok Roland filléres hagyatékán is marakodnak, a jó barát, Szilágyi Zsolt a Blikknek biztosan állította, hogy a színész a kórházba kerülése előtt komoly összeghez jutott egy ismerősüknek köszönhetően – írja az Origo.

– Roli egy új, az internetre szánt tervét akarta megvalósítani, együtt dolgoztunk rajta. Egy közös barátunk adott neki ehhez anyagi segítséget, utalt neki több millió forintot – állítja a férfi, aki a művész halála után többedmagával ment el Damu fővárosi lakására, hogy összeszedjék a holmiját.

Lépése azonban nem tetszett a rokonoknak, akik nem is tudják Damu pontos címét, ám mégis sérelmezik, hogy nem tudtak bejutni Roland lakásába. Ezért azt tervezik, hogy rendőrségi eljárást indíttatnak.

– Nem jutottunk be a lakásba, a menyasszonya járt ott, és úgy tudjuk, több dolog is eltűnt. Nincs meg a gitárja, az órái, a kulcsa, ami több mint furcsa – bosszankodott Damu unokatestvére, aki szerint felháborító, hogy a tudtuk nélkül vihették el a színész holmiját a lakásból. – Nem kaptunk kulcsot, de amikor kerestük a főbérlőt, hogy engedjen be minket, kerek-perec megtagadta a kérést.

A férfi állítja, nincs rejtegetnivalója.

– Egy másolt kulccsal jutott be Roland kedvese – akiről nem tartom valószínűnek, hogy a jegyese volt – a főbérlő, valamint én egy közös ismerősünkkel. Tanúk előtt szedtem össze Roland cuccait, amiről leltár is készült, ezt elküldtem a szüleinek és Évának, a nagynéninek is. Roland holmiját egy raktárba vittük, mert az a hagyaték része. Főként eszmei értéket képvisel, hiszen ruhadarabokról van szó, két olcsóbb karóráról és egy gitárról, ezek kerültek a zsákokba – magyarázta Szilágyi Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában