nyaralás

2021.12.05. 22:10

Teljesen magával ragadta a mexikói életérzés a műsorvezetőt

Vitányi Judit imád új kultúrákat közelebbről megismerni.

Fotó: Vitányi Judit-archív

Mexikóban pihent a közelmúltban Vitányi Judit, a TV2 Tények műsorvezetője; lapunknak arról is beszámolt, hogy a jövőben biztosan visszatér majd a csodálatos nyaralóhelyre. A hajdúnánási származású fiatal nő a párjával együtt hagyta maga mögött a zord időjárást, és repült el az álom-úticélig, s a pihenés mellett sokat kirándultak. – Azért választottuk Mexikót úti célul, mert oda viszonylag könnyű volt beutazni. A vakáció alatt teljesen biztonságban éreztük magunkat, és sokkal többet kaptunk, mint gondoltuk. Nagyon szeretünk utazni a vőlegényemmel; amikor lehetséges, és van rá alkalom, akkor azonnal szedjük a sátorfánkat – fogalmazott humorosan Vitányi Judit.

Mint megtudtuk, párja nagyon szeret utakat szervezni, keresi a lehetőségeket, tehát azon soha nem aggódik a műsorvezető, hogy bármiféle fennakadás lenne a kiruccanás közben. – Mexikó nem jutott volna elsőre eszembe, amikor azon gondolkodtunk, hová is mehetnénk. Szeretjük a konyhájukat, de azt nem is gondoltuk volna, hogy ennyire. Széles választék és ínycsiklandozó fogások vártak bennünket. Általában ugyanoda nem szoktunk visszamenni, de annyira megtetszett és magával ragadott minket a mexikói életérzés, hogy biztosan megfordulunk még az országban – fűzte hozzá.

Azt is megosztotta lapunkkal, hogy a hétköznapokban sokszor elkerülik egymást a párjával, néha csak nagyon késő este találkoznak. Az ehhez hasonló utazások alkalmával tudnak igazán minőségi időt tölteni a másikkal. Ha időnként úgy érzik, hogy a mindennapokban kicsit „elszaladtak” egymás mellett, akkor ezek a közös élmények mindig összekovácsolják őket. Ha nyaralni mennek, akkor az többnyire aktív pihenés. A hét első napjaiban Mexikóvárosban voltak, utána utaztak át Cancúnba, s átadták magukat a kikapcsolódásnak. Relaxáltak, kipróbálták a legfinomabb helyi ételeket, és élvezték a napsütést.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában