Videóval

2021.12.01. 11:59

Ízelítő a debreceni énekesnő hamarosan megjelenő klipjéből

Balázs-Földi Virág legújabb dalára már nem kell sokat várni.

Fotó: Facebook / Balázs-Földi Virág

Balázs-Földi Virágra először talán akkor vetült komolyabb rivaldafény, amikor egy nívós tehetségkutató első helyezésével, majd az így elkészült Gyere közelebb című szerzeményével megtette első lépéseit a világot jelentő deszkákon, amelyben Markovics Kristóf, azaz Vits is közreműködött – hívtuk fel korábban az olvasók figyelmét. Akkor Szabadnak lenni című új számát mutattuk be, és az ifjú énekesnő most ismét hallat magáról.

- Egy nagyon pörgős időszakon vagyok túl, elkészült legújabb dalom, a Fújhat a szél! Az életem egy meghatározó szakaszáról szól ez a dal – fűzte Balázs-Földi Virág a friss videóklip előzeteséhez közösségi oldalán. A szerzemény megalkotásában közreműködött Gerendás Dániel dalszerző-producer és Hujber Szabolcs dalszövegíró. A hangszerelés Gerendás Dániel és Puskás Ádám Dániel nevéhez fűződik, kettőjük neve a The Biebers nevű formációból ismerős lehet a zenerajongók számára.

A teljes videóklip csütörtökön debütál a legnagyobb videómegosztó portálon, az énekesnő új csatornáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában