Többen kiálltak az énekesnő mellett

2021.12.28. 18:13

Forrnak az indulatok: Sári Évi és ByeAlex kemény szócsatát vívnak egymással

Az X-Faktor mentora lenénizte a debreceni származású énekesnőt.

Forrás: Napló-archív

Malek Miklós zeneszerzőt, zenei producert „malek mikinek” nevezte, így, kisbetűkkel ByeAlex a közösségi oldalán egy meglehetősen önteltre sikerült bejegyzésben – számolt be róla korábban az Origo, az esetet Sári Évi sem hagyta szó nélkül, aki a közösségi oldalán tette fel a kérdést, hogy ByeAlex mikor lett ennyire nagyképű. Az énekestől hamar megérkezett a válasz, amiben csak ennyi állt: „Lehet, hogy buta vagyok, de sosem hallottam erről a néniről, mindenesetre a humoromat nem érzi a mami ”

 

Természetesen ezt Sári Évi nem nézte jó szemmel, így az Instagram-oldalán egy hosszú posztban fejtette ki véleményét miszerint az nem vicces, hogy ByeAlex eképpen nyilvánult meg. Mint írta, 

egy olyan előadónak, akit ennyi ember követ, nem ártana tiszteletet és alázatot mutatnia bizonyos esetekben. Ezen felül pontokba szedve reagált az őt érintő beszólásokra is. 

 

1. Ha én NÉNI vagy MAMI vagyok, akkor te BÁCSI. Ugyanis számomra is meglepetés volt, amikor ma rád kerestem, hogy már te is 37 éves vagy. Pár év különbség van köztünk mindössze, így ez kicsit vicces.

 

2. Valakinek az életkorára tenni szurkálódó megjegyzést butus dolog, ugyanis az, hogy ki hány éves, az nem érdem, vagy teljesítmény, csak egy állapot. Aki most fiatal (vagy annak érzi magát), az is lesz öreg.

 

3. Semmi gond, hogy nem tudod ki vagyok. Én sem ismerem a munkásságodat. Nem ugyanaz a célközönségünk és az ízlésünk, de ez egyáltalán nem baj. Ha egyszer úgy adódik, szívesen látlak valamelyik színházi előadásomon, sok olyan van, amire büszke vagyok.

Ahogy azt az Origo kiszúrta, a poszt alatt több ismert zenész, színész jelezte, hogy támogatja Sári Évit. „Aaaaannyi mindent tudnék most írni... de jobb ha nem teszem, mert tele lenne válogatott cifrasággal! Mindenesetre hatalmas pacsi neked! Királylány vagy, és minden szavaddal, maximálisan...” - jelezte Singh Viki.

 

„Tisztelet!!! Sajnos ez a szó, amit nem ismer a legtöbb mai előadó! Én nemrég egy tévéműsorban találkoztam ezzel....szemtől szemben! Sajnos engem nem érdekel a produktum, ha valaki az életben gyökér!” - írta Nagy Adri.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában