irány a természet!

2021.12.03. 11:22

A világjárvány alatt a mentális egészséget is meg kell őrizni a balmazújvárosi énekesnő szerint

Nagy Bogi fontosnak tartja, hogy a járvány­időszak alatt se otthon szomorkodjunk.

Fotó: Nagy Bogi-archív

Egyre több megyénkbeli énekes, színész posztol közösségi oldalán képeket kirándulásairól, szabadban töltött programjairól. Így tett a napokban Nagy Bogi balmazújvárosi származású énekes is, aki lapunknak elmondta, azért osztja meg követőivel a fotókat, mert szeretné, ha a vele egykorúak sem otthon a négy fal között töltenék szabadidejüket. – Annyira hálás vagyok az olyan pillanatokért, amikor elmehetünk a mindennapok rohanása előtt – fogalmazott Instagram-oldalán.

Fotó: Nagy Bogi-archív

Mint tudjuk, a koronavírus negyedik hulláma miatt egyre többen kerülik a személyes találkozásokat, azonban ebben az időszakban is szakítani kell időt a kikapcsolódásra – nyilatkozta a fiatal énekesnő.

– A mentális egészségünk érdekében magunk mögött kell hagyni a mindennapi teendőket, problémákat. Hazánkban számtalan olyan csodálatos eldugott hely van, ahol kedvesünkkel, családtagjainkkal feltöltődhetünk. Az elmúlt időszakban, amikor online oktatás volt, akkor is elmentünk a barátokkal biciklizni, túrázni. Én is úgy gondolom, hogy fontos betartani a járványügyi előírásokat, többek közt a távolságtartást. Azonban ez nem azt jelenti, hogy otthon kell folyamatosan ülni a tévé előtt, vagy a szobánk sarkában bánkódnunk – hangsúlyozta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában