Vajon mi sül ki ebből?

2021.11.06. 15:38

Vásáry André mikrofon helyett fakanalat ragadott

Harcba száll a séfkabátért a Konyhafőnök VIP című gasztroműsorban.

Fotó: Vásáry André-archív

Vásáry André előadóművész Michelin-csillagos zsűritagok előtt, a televízió képernyőjén mutatja meg, mire képes a konyhában. A debreceni származású énekes az elmúlt években több műsorban is feltűnt, de idén először vállalkozott arra, hogy fakanalat ragad és megmutatja főzőtudását.

A harmincas évei végén járó férfi a Napló érdeklődésére elmondta, nem sokszor serénykedett ez idáig a konyhában. Mindig volt, aki főzött rá, imádja az édesanyja és nagymamája ételeit, továbbá nagyon szívesen ellátogat kedvenc éttermeibe is. Évekkel ezelőtt szerepelt a Vacsoracsata című műsorban, és akkoriban az a visszajelzés érkezett: van érzéke a főzéshez.

– Idén másodjára kerestek meg, és úgy voltam vele, miért is ne? – fogalmazott, hozzátéve, ismét olyat csinálhat, amit eddig soha az életében. Igazán szerencsésnek tartja magát, hogy előadóművészként ilyen felkéréseket kap, hiba volna visszautasítani a lehetőséget. – Édesanyám többször fogalmazott úgy a főzőműsorral kapcsolatban, hogy az nem az én terepem. Nem szabad a konyhában kipróbálnom magam, mert nagyon kemény, óriási kihívás – nos, többek között ezért adtam be végül a derekam – mondta.

Fotó: Vásáry André-archív

Új élményekkel gazdagodott

– Azt tudni kell rólam, hogy imádok enni. Kifejezetten szeretem az édességeket. Úgy gondolom, a cukrászat egyfajta művészeti ág, hiszen olyan csodákat lehet varázsolni, amelyek majd csaknem megszólalnak a tányéron – tette hozzá, majd megtudtuk: az énekes nem azért öltött magára köpenyt, hogy megnyerje a versenyt.

– Imádok tanulni, új dolgokat megismerni. Szeretem a kihívásokat, ez pedig teljes mértékben az volt számomra, ugyanis óriási összeszedettséget, koncentrálást igényel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy olyan terepben is kipróbálja magát, ami eddig kissé idegen volt számára. Sosem tudhatjuk, milyen új élményekkel gazdagodunk, ha másért nem, akkor ezért érdemes fejest ugrani az ismeretlenbe – hangsúlyozta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában