Sztárok a farmon

2021.11.03. 14:17

Tévés tanyakalandra vállalkozott Bódi Sylvi

Eddig sem ijedt meg a kétkezi munkától, de azért ez nagyon más lesz, mint az otthoni kertészkedés.

Fotó: Facebook / Bódi Sylvi

Néhány hét múlva indul a Farm VIP, a TV2 vetélkedője. A kaland-reality során a hírességek az otthon kényelmét, a hétköznapi rutint és a modern eszközöket hátrahagyva visszacsöppennek a régi időkbe, egészen pontosan egy klasszikus értelemben vett farmra, ahol saját maguknak kell megteremteniük a napi betevőt. Az önellátó gazdálkodás nehézségeit a műsorkészítők különböző egyéb termelési feladatok és ügyességi játékok formájában plusz elvárásokkal nehezítették meg a szereplők számára. Az évad során két csapat küzd meg egymással. A sárgákat olyan nevek erősítik, mint Erdélyi Mónika, Papadimitriu Athina vagy Oláh Gergő, míg a pirosaknál megtaláljuk Schmuck Andort, Singh Vikit és a cívisváros egyik leghíresebb szépségét, Bódi Sylvit is.

A debreceni születésű egykori szépségkirálynő és Playmate számára a szabadban végzett fizikai munka nem jelent kihívást, hiszen imád kertészkedni, otthonában számos zöldséget és gyümölcsöt termeszt magának. Az állatok közelsége sem lehet akadály számára, nemrég igazi szenvedélyévé vált a lovaglás. Előnyös helyzetből indul tehát a győzelemért, ám még ez sem garantálja, hogy a forgatás során zökkenőmentesen oldotta meg a próbatételeket. Sylvi mindenesetre nem vette félvállról a versenyt, amelyhez a tökéletes ruházatot is megtalálta. Legalábbis erről árulkodik a közösségi oldalán nemrég megosztott fotó, amelyen farmersortban, bőrcsizmában pózol – hiszen kétkezi munka ide vagy oda, a külcsínyt mégsem szabad elhanyagolni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában