Videóval

2021.11.08. 17:07

Nagyon elkapta a fonalat a nyíradonyi rapper

A kendőzetlenségéről ismert Vits visszatért ahhoz, ami az X-Faktor idején hajtotta, és a visszajelzések alapján úgy tűnik, nagyon jól tette.

Fotó: Studio Inside

Vadiúj klippel örvendeztette meg rajongóit Vits, azaz Markovics Kristóf, akit legtöbben az X-Faktor 2019-es szériájából ismernek. Bár a Kék OCB című dal szövegét közel egy évvel ezelőtt írta, a hozzá készült kisfilmet csak a napokban osztotta meg követőtáborával. A hanganyag rögzítése és a forgatás mindössze két napot vett igénybe, s ez a kevés időbefektetés nagyon hamar megtérült, a videó ugyanis osztatlan sikert aratott a kommentelők körében.

– Egy debreceni előadó, Kormos Dániel segédkezett a munkálatokban. Egymásba botlottunk az utcán, mindketten felismertük a másikat, majd viccből megjegyeztem, hogy csinálhatnánk egy közös számot. Ebből az lett, hogy felmentünk a lakására és nekiláttunk a munkának. Az együttműködés során megmutattam neki a szóban forgó dal szövegét, amit még aznap rögzítettünk és mindössze egy telefon segítségével – mivel csak ez állt rendelkezésünkre – azon nyomban klipet is forgattunk hozzá – mesélte portálunknak Vits, aki jelenleg Hollandiában él.

– Mostanában elkezdtem erősen visszahúzni az underground raphez, amit az X-Faktor idején sokat hallgattam. Nagyon tetszik ez a tróger stílus, az, hogy ami az eszembe jut, beleköpöm a mikrofonba, és a telefonnal forgatott klipek is jól passzolnak ehhez a műfajhoz. A következő pár számomat is ebből szeretném meríteni – árulta el fiatal rapper, aki mindemellett diplomát is tervez, januártól pedig emelt szintű érettségire készül.

– Miről szól a dal? Semmiről, illetve mindenről, ami eszembe jutott és ami rímelt egymásra. Érzelmi mélyponton voltam, amikor született, impulzusokat szedtem csokorba. A refrén a kedvenc részem, ami azt üzeni, hogy mindenki, aki éppen hasonló nehézségeken megy keresztül, emelje fel a fejét és ne bánkódjon! – fejtette ki, majd hozzátette, színpadon is szívesen közvetítené ezt az üzenetet, de az underground egy viszonylag zárt közeg, ebben a stílusban igazán nagyot kell alkotni az érvényesüléshez. Vits mindenesetre úgy érzi, jó úton jár, és azt is elhintette, hogy jövő év elején újabb két szerzeményt hallhatunk tőle.

VTN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában