Örült a felkérésnek

2021.11.28. 09:38

Farmmá nőtte ki magát Bódi Sylvi kertje

A csinos hajdúsági lány a Farm VIP-ban sem érezte idegennek a környezetet.

MW-archív

Fotó: MW-archív

Bódi Sylvi a világjárvány kezdetén költözött haza Magyarországra, ahol azóta saját gazdaságot épített ki, a Balatontól nem messze. Nem csoda tehát, hogy örült a TV2 felkérésének, és boldogan csatlakozott a Farm VIP című műsor szerepelőihez. A kalandreality részeként 15 társával küzdenek a végső győzelemért egy önellátó gazdaságban, miközben különböző termelési és ügyességi feladatokban kell bizonyítaniuk. A debreceni szépség lapunknak nyilatkozott.

Fotó: MW-archív

Színes egyéniségek

Bódi Sylvi szerint amellett, hogy izgalmas, érdekes feladatokat kaptak, fizikailag és mentálisan is megterhelő volt a műsor számukra. – Ami a legnagyobb kihívást jelentette nekem, hogy vad­idegen emberekkel kellett együtt élni, és mindenkinek megvoltak a maga szokásai, berögződései, elképzelései. Nagyon vegyes volt a paletta, sokféle ember alkotta a csapatot, így meglehetősen különböző karaktereknek kellett összecsiszolódnia rövid idő alatt, a napi terhelés mellett. Ezáltal nézeteltérések, konfliktusok is adódtak a piros csapatban, de baráti viszonyok is szövődtek – mondta, hozzátéve, a forgatás alatt kifejezetten jóban lettek Singh Vikivel, illetve a sárga csapatban versenyző Póth Diával is, akit csaknem 15 évvel ezelőtt ismert meg egy másik műsor alkalmával.

Megszokott viszonyok

Bódi Sylvi kiemelte, meglepő volt számára, hogy a társaság egy részének teljesen ismeretlen volt ez a tanyasi közeg, sokan tényleg csak a városi léthez szoktak, így talán még baromfikkal sem találkoztak azelőtt élőben. Bár a versenyben nem kizárólag tipikus kerti munkák voltak a feladataik, ő már ismerősként köszöntötte a farm világát. – Mindkét ágról volt kertje a nagyszüleimnek Debrecenben, az egyiken hivatásszerűen foglalkoztak növénytermesztéssel. Már egészen fiatalon kijártam velük a veteményesbe, és így magam is beletanultam ebbe a tevékenységbe. Az­óta egy saját kert gondozásába is belekezdtem a Balaton környékén. A növényeim már egész szépen fejlődnek, gyümölcsfáim is vannak, illetve most épp a baromfiknak igyekszem kialakítani a jövőbeli lakhelyét – fejtette ki, hozzátéve, nagy szerelme, a szörfözés így egy időre pihenőpályára került. – A Covid kezdetén jöttem haza, és úgy voltam vele, ha már be vagyunk zárva, töltsük hasznosan az időt, adaptálódva a viszonyokhoz. Így jött létre a kert, ami mondhatni, mára szinte már egy kisebb farmmá nőtte ki magát – mondta örömmel Bódi Sylvi.

Péter Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában