Sztárbarátság

2021.11.03. 14:57

ByeAlex agyondicsérte a víziló jelmez alatt rejtőző énekesnőt

Szívhez szóló üzenetét egy nyilvános bejegyzésben osztotta meg.

Fotó: Facebook / Cserpes Laura

A napokban robbant a bomba az Álarcos énekes című zenés show-műsorban, hiszen kiderült, ki rejtőzik a víziló maszk alatt: sokak legnagyobb meglepetésére Cserpes Laura bújt elő a jelmezből. A debreceni születésű énekesnő ezzel a sztárvetélkedő második helyezettje lett, amelyhez jóbarátja, ByeAlex a legnagyobb közösségi oldalon gratulált neki.

„...sokan nem tudják, de Cserpes Laura az egyik legkedvesebb barátom az életben.”

- árulta el " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bejegyzésében. Hozzátette, régóta jóban vannak, ám igazán csak az utóbbi másfél évben mélyült el a barátságuk. Sok mindent megéltek együtt, mindig ott vannak egymásnak. Jószívű, naiv, hihetetlenül jó humorérzékkel bíró embernek tartja a színésznőként is ismert cívisvárosi szépséget, aki nagyon sokat fejlődött az elmúlt tíz év alatt.

ByeAlex a műsort nehéz próbatételnek tartja, ezért büszkeségét fejezte ki Cserpes Laura szép eredménye kapcsán. – Szép eredmény ez a dobogó második, a legjobb női rejtőzködő! – hangsúlyozta.

A műsorban való szereplésével kapcsolatban maga Laura is megosztott egy posztot az Instagram-oldalán: – Életem egyik legnagyobb élménye volt ebben a műsorban versenyezni, köszönöm az egész csapatnak, akik hétről hétre azért dolgoztak, hogy mi a lehető legjobb produkciót nyújthassuk a színpadon! Minden percét imádtam!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában