Gyász

2021.10.19. 15:57

Szívszorító sorokkal búcsúzott Soma a fiatalon elhunyt megasztárostól

A Mamagésa is ott ült zsűriben, amikor felragyogott Kandech Evelyne csillaga.

Fotó: MW-archív

Megdöbbentette a teljes hazai zenészvilágot és a rajongókat Kandech Evelyne halála. A borzalmas hírről először az énekesnő pályatársa, Torres Dani, majd pár perccel később Tóth Vera tájékoztatta a nyilvánosságot. A 37 évesen, súlyos betegségben elhunyt Evelyne magánéletét tragédiák sorozata kísérte, de még a karrierje sem sikerült olyan fényesre, mint amilyet sokak szerint megérdemelt volna. Mivel az éneklés nem biztosított számára megfelelő megélhetést, kénytelen volt pincérnőként is dolgozni. Súlyos, hosszan tartó betegségéről csak a közeli barátai tudtak – számolt be a Bors.

Kandech Evelyne | Fotó: MW-archív

Evelyne-t a nagyközönség a Megasztár első szériájában ismerhette meg, amelynek többek között Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa is zsűritagja volt. A debreceni születésű előadóművészt megrendítette a fiatal énekesnő tragédiája. – Tudom, hogy a halál csak egy átlépés egy másik minőségbe. Szeretettel gyújtok neked gyertyát ehhez az úthoz. Hiszem, hogy az a sok kedvesség, melegség, szeretetet, jó érzés, finomság, testi-lelki szépség, ami belőled áradt, fényessé teszi az utadat haza, a Forrásba. Jó utat drága! Köszönöm, hogy ismerhettelek! – fogalmazott közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Soma, akit spirituális tanítóként is sokan szeretnek és követnek. Búcsúüzenetéhez egy videót mellékelt Kandech Evelyne egyik emlékezetes megasztáros fellépéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában