Videó

2021.10.19. 13:44

Műtét vár a dobosra, rövid kényszerszünetet tart a Tortuga

Dömötör Sanka a zenekar közösségi oldalán számolt be a programváltozásról.

Fotó: Facebook / Tortuga

Akik ismerik és szeretik a Tortugát, jól tudják, hogy a fiúk általában vidám hangulatú videókkal jelentkeznek hivatalos közösségi oldalukon. Ez most nem ilyen lesz – bocsátotta előre Dömötör Sanka, a debreceni kötődésű zenekar dobosa a napokban megjelent felvételen. Mint elárulta, kisebb egészségügyi problémát találtak nála, ezért a jövő hónapban megműtik. Így a Junkies-zal tervezett november 12-i bulin a Tortuga egészen biztosan nem tud fellépni a Barba Negrában. – Hálás vagyok a zenekarnak, nagyon köszönöm nekik, hogy mellettem vannak, mert ők egyértelműen elvetették azt az ötletet, hogy egy beugrós dobossal lépjenek fel. A bulit be fogjuk pótolni – adta szavát Sanka. Nyomatékosította, hogy az október 23-i, székesfehérvári koncertet viszont még megtartják, itt szintén a Junkies lesz a másik fellépő. – Gyertek el, nyomjunk egy óriási bulit! – biztatta a rajongótábort.

Elárulta, októberben még készülnek meglepetésekkel, erről azonban csak később osztanak meg részleteket. – Ígérem, minél hamarabb felépülök, minden rendben lesz és decembertől toljuk tovább! – mondta végezetül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában