Szavazásértékelés

2021.10.18. 12:25

Lászlók az élen: összemértük hírességeink ismertségét

A humor és a rock and roll nagyágyúi vitték a prímet a legutóbbi voksoláson.

Fotó: Facebook – Hadházi László / MW-archív

Olvasóink megszokhatták, hogy napról napra beszámolunk a megyei kötődésű hírességekkel kapcsolatos legfrissebb eseményekről és nyomon követjük kedvenc sztárjaink mindennapjait. A Hajdú Online hagyományos heti szavazásán ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy az ismertek közül kik azok, akik a legszélesebb közönséget szólítják meg, azaz foglalkozásuktól és az általuk képviselt műfajtól függően kik törnek a népszerűségi lista élére. Az ismertség fokát természetesen az is erősen befolyásolja, hogy ki mennyire enged betekintést a magánéletébe és egyéb kulisszatitkokba, illetve milyen régóta van a pályán, ezért előrebocsátjuk:

a hírnév nem minden!

Lássuk, olvasóink kiket ismernek leginkább Hajdú-Bihar megye hírességei közül!

Szép számú szavazatot zsebelt be Sass Dani és a Kowalsky meg a Vega énekese, Balázs Gyula, de ebben a versenyben a hölgyek jobbnak bizonyultak. Senánszky Petra és Bódi Sylvi ugyanis mindkét úriembert jócskán túlszárnyalta, a szebbik nem jeles képviselői megtriplázták a műsorvezető és az énekes által begyűjtött voksokat. A világbajnok sellőlány mindössze egyetlen százalékkal maradt el a mostanában sokat kertészkedő egykori szépségkirálynő és Playmate mögött.

Felmérésünk befutói mindketten a László nevet viselik, tősgyökeres alföldi gyerekek, saját művészeti águkban öreg motorosnak számítanak és bár különböző célból, de gyakran ragadnak mikrofont. Hajszál híján holtverseny alakult ki közöttük, ám az utolsó pillanatban egyiküknek csekély három szavazattal mégis sikerült meglógnia a második helyezett elől. Nem feszítjük tovább a húrt, eláruljuk, hogy a szavazás ezüstérmese a Tankcsapda alapító-frontembere, Lukács László lett, és az élen végül Hadházi László Karinthy-gyűrűs humorista végzett.

Hiába, a rock and rollnak és a humornak mindig van keletje...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában