Elköltözött

2021.10.28. 09:13

Kowa más karjában keresi a boldogságot?

Elköltözött családjától a Kowalsky meg a Vega frontembere: négy gyermekét hagyta el.

20190718 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Campus fesztivál első napját rendezte meg a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. a Nagyerdei Stadionnál. Kowalsky meg a Vega

Fotó: Napló-archív

Az éppen 50 éves zenész-frontember látszólag boldog házasságban élte mindennapjait, amíg egyik percről a másikra minden megváltozott, és a családfő elköltözött otthonról – közölte a Bors.hu. A témával kapcsolatban a Napló is próbálta felvenni a kapcsolatot Kowával, azonban a zenekar szervezője, Őri Ferenc arra kérte lapunkat, ne keressük most a frontembert, a hírt nem kívánták sem megerősíteni, sem cáfolni.

A Kowalsky meg a Vega frontembere, Balázs „Kowalsky” Gyula dalszövegeiben gyakran a szeretetről, az összetartozásról énekel. Az énekes korábban önpusztító életet élt, ám a kezdeti drogproblémák után Kowa jó ideje megtért, és a józanságnak szentelte életét. Nem is olyan rég még arról nyilatkozott, hogy a párjával nagyon szép családi közösséget épített fel, és büszke rá, hogy gyerekeit is ebben a szeretetben nevelheti. Feleségét 2001 óta ismeri, 2003-ban keltek egybe, 18 éve házasok. A gyermekek között van három fiú, 16, és 12 és 9 évesek, a legkisebb gyermek, egyetlen lányuk még csak 6 éves.

A minap egy olvasói levél érkezett a Bors szerkesztőségébe, melyben az állt, hogy a zenész az egész családot magára hagyva költözött el tőlük egy 25 éves, kétgyermekes nő kedvéért.

A napilap megkereste a rockzenészt, aki kérdésükre először nem kívánt nyilatkozni azzal kapcsolatban, miszerint családjában „megoldásra váró problémák” vannak, végül aztán elismerte. – Gyerekeimre való tekintettel még nem publikus az információ, de elindultak bizonyos folyamatok – mondta szűkszavúan Kowa, majd kicsit később hozzátette. – Elismerem: problémáink vannak, és nem állhatunk sokszor a dolgok útjába, de részletkérdés, hogy van-e harmadik fél – mondta az énekes, de többet nem akart elárulni a helyzetről.

A felesége, Valéria megerősítette, valóban komoly problémáik vannak a házasságukban. Kowa már el is elköltözött, így egyedül maradt a négy közös gyerekükkel. Valéria nem szeretett volna rosszat mondani a férjére, hiszen úgy érzi, mintha Kowa most nem lenne tisztában azzal, mit is tesz. – Egy 25 éves, kétgyermekes lányt választott helyettem. Szomorú ez a történet – kezdte a zenész felesége, majd hozzátette: férje nagyon szélsőségesen tud viselkedni. Arra azonban nem tudott választ adni, van-e innen visszaút a kapcsolatukban. – Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! Mi a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, én nem rajongtam soha a rockzenész-életért. Kowa régi zenekarát, a Black Outot sem szerettem igazán soha. A „régi Kowa” még vonattal járt le hozzám udvarolni – nosztalgiázott szomorúan Valéria, aki úgy véli, az énekes egyáltalán nem számol a következményekkel, nem gondolkozik racionálisan. – Szomorú vagyok, de Kowa valahol még mindig az életem része, nem akarom bántani sem – tette hozzá csalódottan.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában