Celeb

2021.09.02. 14:50

Új oldalát mutatja meg Vásáry André

Az énekes nemsokára olyan szerepben tűnik fel, amilyenben még nem láttuk.

Forrás: Vásáry André-archív

A közeljövőben új oldaláról ismerhetjük meg Vásáry Andrét, a debreceni származású énekest, ugyanis az őszi évadban két televíziós projektben is szerepelni fog – tudatta a Napló megkeresésére. A közismert énekes elmondta, bővebb információval még nem szolgálhat, mivel köti a titoktartás, azt azonban elárulta, hogy olyan szerepben tűnik fel, amilyenben még soha ez idáig nem láthattuk.

– Bevallom őszintén, a harmadik hullám igencsak megviselt, nagyon vártam az újranyitást, ami a mi szakmánkban később volt érzékelhető – ettől függetlenül szép élményekkel gazdagodtam a nyári szezonban. Külföldön nem jártam ebben az évben; ha pihenni támadt kedvem, akkor a szüleim nyaralójában töltöttem néhány napot. Kíváncsian várom, mit hoz a jövő, amely számomra kicsit újra kérdőjeles a negyedik hullám miatt, viszont bízom benne, hogy nem lesznek nagyobb lezárások, szigorúbb óvintézkedések – jegyezte meg.

Egyúttal hangsúlyozta: amit a karantén­időszak alatt elkezdett, azt az elkövetkezendőkben is folytatni fogja, ugyanis az edzés a mindennapjai részévé vált – ez számára a világjárvány egyetlen pozitív hozadéka.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában